Porto Planos Beach

Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

Velkommen til skønne hotel Porto Planos Beach. Hotellet er centralt beliggende i hjertet af Tsilivi kun et stenkast fra den smukke sandstrand. Her kan du nyde rolige dage og hyggelige aftener med gode middage nede ved strandpromenaden.

Specialtilbud til zakynthos

Book senest den 27/6 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på rejser til alle rejsemål på Zakynthos med afrejse i perioden 6/6 - 21/9. Gælder fly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Porto Planos Beach er centralt beliggende i hjertet af Tsilivi, kun et stenkast fra den smukke sandstrand.

På hotellet finder du to pools, hvor du kan slappe af i solstolen under parasollen. Den ene pool er placeret på den nye tagterrasse, og der er også poolbaren Veranta, der serverer lokale drikkevarer. Den nærmeste sandstrand har modtaget det internationale miljømærke Blue Flag for sin høje standard og klare vand. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling.

Hotellet har også et gratis fitnessrum. Gratis wifi overalt på hotellet. Gratis depositum. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Billard mod betaling.

Dimokratias-torvet ligger ca. 6 kilometer fra hotellet, og der er ca. 6,5 kilometer ind til Zante by.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.