Porto Planos Beach

Velkommen til skønne hotel Porto Planos Beach. Hotellet er centralt beliggende i hjertet af Tsilivi kun et stenkast fra den smukke sandstrand. Her kan du nyde rolige dage og hyggelige aftener med gode middage nede ved strandpromenaden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Porto Planos Beach er centralt beliggende i hjertet af Tsilivi, kun et stenkast fra den smukke sandstrand.

På hotellet finder du to pools, hvor du kan slappe af i solstolen under parasollen. Den ene pool er placeret på den nye tagterrasse, og der er også poolbaren Veranta, der serverer lokale drikkevarer. Den nærmeste sandstrand har modtaget det internationale miljømærke Blue Flag for sin høje standard og klare vand. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling.

Hotellet har også et gratis fitnessrum. Gratis wifi overalt på hotellet. Gratis deponering. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Billard mod betaling.

Dimokratias-torvet ligger ca. 6 kilometer fra hotellet, og der er ca. 6,5 kilometer ind til Zante by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • All Inclusive

Alle måltider serveres på søsterhotellet Planos Beach, omkring 50 meter fra hotellet.

All Inclusive

Morgenmadsbuffet, kl. 8.00-10.00 Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30 Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00 (Lange bukser til mænd) Snacks (sandwich), kl. 11.00-12.00 og kl. 16.00-17.00 Kaffe/the og kage, kl. 15.00-17.00 Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-22.30

Bemærk, at der kan forekomme ændringer. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 14.30 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Tsilivi

Contessina

Contessina er et hotel med god beliggenhed i det centrale Tsilivi nær både strand og strandpromenade. Slap af ved det dejlige poolområde eller sæt guldkant på ferien med en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.

Olea All Suite

Det luksuriøse voksenhotel Olea All Suite er højt beliggende og tilbyder panoramaudsigt over havet og Tsilivi. Her kan du nyde lækker Middelhavsmad, slappe af med spabehandlinger og nyde en drink i poolbaren. Mellem hotelbygningerne slingrer sig en stor pool, og hvis du ønsker poolen direkte uden for værelset, skal du booke en superior-suite. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

På Lesante Classic Luxury Hotel & Spa findes der masser af faciliteter, hvis du skal forkæles dig selv lidt ekstra. Slap af med en spabehandling i spaen, svøm en tur i poolen eller træn i fitnessrummet. På hotellet er der to restauranter, der både tilbyder lokale og internationale retter.

Zante Maris Suite

Zante Maris Suite har dejlige og luksuriøse suiter i rolige omgivelser lige udenfor Tsilivis centrum. Her er pool, restaurant og loungebar med stilrene og moderne indslag. Vil du have lidt ekstra ferieluksus, kan du booke en suite med egen pool.

Contessina Suites & Spa

Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hoteller henvender sig kun til gæster over 16 år. Her bor du i et perfekt miljø med god mulighed for afslapning, bl.a. i en unik spa.

Tsilivi Beach

Vores Apollo Mondo Family Hotel Tsilivi Beach har en skøn beliggenhed ved sandstranden på Zakynthos. Her venter et stort poolområde for både store og små, fitnessrum, padelbane, træningshold og selvfølgelig børnenes favorit Club Polly & Mino. En kort gåtur fra hotellet ligger centrum af Tsilivi med charmerende taverner og caféer.

Dinos

Det familiedrevne Hotel Dinos ligger i et roligt område i udkanten af Tsilivi. Poolområdet, hotellets centrale punkt, er omgivet af frodige grønne områder, og i løbet af de varmeste timer om eftermiddagen byder poolbaren på skygge kølige drinks. Hvis man har lyst til at bade i havet, ligger det kun en kort gåtur fra hotellet.

Tom & John Center

Det nyrenoverede Tom & John Center er velegnet til hele familien og ligger tæt på stranden i populære Tsilivi. Her kan du slappe af og nyde poolen, lade børnene lege ved legepladsen eller spise noget godt sammen i hotellets restaurant.

Park Hotel & Spa

Park Hotel & Spa er et fint hotel, der henvender sig til gæster over 16 år. Hotellet ligger i udkanten af Tsilivi. Poolområdet er frodigt, og hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du booke massage i spaen. Hvis du foretrækker dage på stranden, skal du bare hoppe på hotelbussen, der tager dig gratis dertil.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante ligger kun en kort gåtur fra turistbyen Tsilivi og den dejlige strand. Ud over hotellets venlige atmosfære kan du nyde poolområdet og komfortable værelser. Dette familiedrevne hotel er perfekt til rolige dage tæt på Tsivilis byliv.

Daisy

På lejlighedshotellet Daisy er der en pool, og den lavvandede sandstrand samt hovedgaden i Tsilivi med dens hyggelige taverner og caféer er inden for gåafstand.