Contessina

Contessina er et hotel med god beliggenhed i det centrale Tsilivi nær både strand og strandpromenade. Slap af ved det dejlige poolområde eller sæt guldkant på ferien med en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser på øverste etage for 2 personer. Superior-suiter for 2-3 personer. Suiter med delt pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Roen. Maden. Servicen. Poolen og værelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Contessina er centralt beliggende i Tsilivi, i kort afstand fra den populære sandstrand Tsilivi Beach.

På hotellet finder du et dejligt poolområde i frodige omgivelser. Der er to pools, begge med en lavere del for børn. Solstole og parasoller samt håndklædeservice.

Den nærmeste strand Tsilivi Beach er blevet tildelt det internationale miljømærke Blue Flag, som kun gives til strande, der opfylder høj standard og rent vand. Her findes solstole og parasoller mod betaling. Tsilivi har flere børnevenlige sandstrande, hvor vandet er lavt og der tilbydes flere vandaktiviteter mod betaling. Der er også et mindre vandland med flere vandrutsjebaner og børneattraktioner.

For dem, der vil slappe af lidt ekstra i løbet af ferien, tilbyder spaen på søsterhotellet Contessina Suites, ca. 300 meter væk, med spabehandlinger mod betaling.

Lille fitnessrum. Gratis wifi på hele hotellet. Lille boutique der sælger græsk-designet tøj.

Lige uden for hotellet ligger en vidunderlig strandpromenade med butikker, restauranter og legepladser. Det er omkring 200 meter til det lokale centrum og 6,5 kilometer til Zante by. Uden for hotellet ligger et busstoppested med lokaltrafik ind til Zante by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Tsilivi

Olea All Suite

Det luksuriøse voksenhotel Olea All Suite er højt beliggende og tilbyder panoramaudsigt over havet og Tsilivi. Her kan du nyde lækker Middelhavsmad, slappe af med spabehandlinger og nyde en drink i poolbaren. Mellem hotelbygningerne slingrer sig en stor pool, og hvis du ønsker poolen direkte uden for værelset, skal du booke en superior-suite. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

På Lesante Classic Luxury Hotel & Spa findes der masser af faciliteter, hvis du skal forkæles dig selv lidt ekstra. Slap af med en spabehandling i spaen, svøm en tur i poolen eller træn i fitnessrummet. På hotellet er der to restauranter, der både tilbyder lokale og internationale retter.

Zante Maris Suite

Zante Maris Suite har dejlige og luksuriøse suiter i rolige omgivelser lige udenfor Tsilivis centrum. Her er pool, restaurant og loungebar med stilrene og moderne indslag. Vil du have lidt ekstra ferieluksus, kan du booke en suite med egen pool.

Contessina Suites & Spa

Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hoteller henvender sig kun til gæster over 16 år. Her bor du i et perfekt miljø med god mulighed for afslapning, bl.a. i en unik spa.

Tsilivi Beach

Vores Apollo Mondo Family Hotel Tsilivi Beach har en skøn beliggenhed ved sandstranden på Zakynthos. Her venter et stort poolområde for både store og små, fitnessrum, padelbane, træningshold og selvfølgelig børnenes favorit Club Polly & Mino. En kort gåtur fra hotellet ligger centrum af Tsilivi med charmerende taverner og caféer.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante ligger kun en kort gåtur fra turistbyen Tsilivi og den dejlige strand. Ud over hotellets venlige atmosfære kan du nyde poolområdet og komfortable værelser. Dette familiedrevne hotel er perfekt til rolige dage tæt på Tsivilis byliv.

Georgia

Lejlighedshotellet Georgia er beliggende nær centrum af Tsilivi og omkring 10 minutters gang fra den lavvandede sandstrand og det krystalklare hav. Hotellet har pool, og du bor i enkle, men funktionelle lejligheder.