Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 4 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Dejligt værelse med direkte adgang til pool
-

Bekræftet køb : 2022-07-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

385 bedømmelser
Meget godt
 
87
Godt
 
99
Middel
 
91
Mindre godt
 
60
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

09-09-2023

af Mai-britt P

Pris og kvalitet hænger ik sammen

Dette hotel er ikke pengene værd. På værelset skal man sætte en nøgle i for at få tændt Air con. Når man går igen tager man nøglen med hvilket gør at der er møg varmt på værelserne. Der kan ikke fordeles kold luft i begge rum. Så det ene rum er der 30 grader og 18 i det andet. Det funker ikke. Maden er ret uappetitlig og ensformig. Salt gør underværker. Enkelte personaler som stuepiger og bartender samt afryddere er venlige.Der burde være bedre skiltet fx i deres legeområde hvor det koster 9 euro at komme ind. Swim up er rart. Men vi har desværre været uheldige med vejret så det er ret blæsende og næsten ikke er værd at have pool uden for værelset, da metalgitterne larmer. Book dette hotel hvis I har lave forventninger til jeres ophold og gerne vil betale overpris for et hotel. God fornøjelse.

 
21-08-2023

af SSW86 Skærbæk, Danmark

Fint hotel med dårlig mad

Vi har boet her fra 14-21.august. Generelt kan vi sige at vi har været fuld tilfredse med værelset, privat pool, vandland og aktiviteter for børn. Det har fungeret super godt det hele. Hotellet ligger lidt ude for byen og med små børn er det ikke børnevenlig at gå ind til byen (ca.3km) da der kun ca 500m et fortov, ellers er det landevej. Man kan dog tage en taxi for 10euro til nærmeste by Tsilivi og 20 Euro til Zakynthos. Rengørring er ok, vi havde et beskidt værelse da vi kom, men lynhurtigt fik de rettet op på det. Ude områderne er fine og rene. Det største minus er nok maden. Al maden havde en mærkelig eftersmag, selv pomfritterne smagte mærkeligt! Maden smagte enten af ingenting, mærkeligt, nogle gange decideret ulækkert. Maden var utrolig svingene og og ofte blev det både spist havregryn til morgen, middag og aftensmad. Det var faktisk synd, for havde der været styr på maden det havde den fået 4 ud af 5 stjerner, men det er absolut det hotellet skal bruge kræfter på at forbedre. Personalet i restauranten virkede ikke særlig venlige, de virkede meget trætte af deres arbejde. Personalet ved barer og i receptionen var rigtig søde og venlige. Vi kommer gerne igen pga hotellets faciliteter, men maden skal der virkelig arbejdes på.

 
26-06-2023

af Jakob Neua N Aalborg, Danmark

Ok tur

Vær ikke bange for de dårlige reviews, - men forvent ikke for meget fra maden. Stedet: Vandland var super for ungerne Værelserne var lækre og rengøring dagligt All in all ok faciliteter. All inclusive Maden så lækker ud. Men smagte virkelig ikke særlig godt. Selv desserterne ville ungerne ikke spise. Vi Forventede ikke noget vildt, men er alligevel imponeret over at flere retter så godt ud men smagte dårligt - stedet burde få fat i en kok eller få nogen til at følge en række standard opskrifter. Vi endte med at spise ude morgen, middag og aften de fleste dage. Is ved poolen serveres til kl 17 - det var sgu noget god is. Snacks ved poolen var også okay. Drinks er tynde, men vi var der ikke for at være fulde - er også i tvivl om man kunne blive det. Half and half vodka juice smagte af juice. Dog var det skønt at der ikke heller var berusede folk i dagstimerne. Anbefalinger: Book værelse med swim-up pool. Badeland lukker kl 17 men hvis du har swimup pool kan ungerne hoppe i pool lige ud fra terassen til kl 19 Book en sejltur til shipwreck første dag. Der blæser hurtigt op og så aflyser de turerne. Man kan også leje en bil og køre op og se shipwreck oppe fra. - Min anbefaling kør så du rammer solnedgangen, færrest mennesker bedste view. Og så til den bedste anbefaling: Vi spiste på Noka Grill og Bar som ligger lige udenfor hotellet. Det kan virkelig anbefales. Især deres milkshake, røde bøffer osv osv. Stedet ejes af Andreas og hans familie knokler der også. Han har vist satset alt på den biks. Hils ham endelig fra Jakob og ungerne med ekstra pepperoni på pizzaen, så falder der måske en hilsen og et ekstra smil af … vi spiste bogstaveligt her morgen, middag og aften - og der er service for alle pengene!

 
23-06-2023

af 764josefd Aalborg, Danmark

Fantastisk famille ferie

Fantastisk famille ferie på Caretta Paradise! Vi bliver mødt af sødt personale i receptionen da vi ankomt, Vi ankom sent så vi vi var ret sultne men der var noget mad til os da vi ankom. Det var mega dejligt! Værelset er rigtigt flot, stort og rummeligt, Rigtig fin resort med en god pool og et godt vandland, gode drinks i baren og gode snacks i snackbaren og rigtig god is! Maden er også meget fin både Morgenmad, frokost og aftensmad, god underholdning. Vi kommer muligvis igen!

 
28-05-2023

af Kate S

Fantastisk ferie - med alt hvad hjertet begærer

Vi har været to voksne og et barn på 6 år afsted på dette skønne hotel. Alt er bare i orden. Meget sødt og venligt personale. Der er god mad med variation hver dag i restauranten og her er rent og pænt overalt. Der er ro på hotellet hver dag kl. 23.00. Og kan man ikke underholde sig selv, er der aktiviteter det meste af dagen og aftenen. Alle kan være med, da det foregår på sprog alle gæster kan forstå. Alt i alt en fantastisk ferie:-) Ikke sidste gang vi besøger hotellet!