Zakynthos for familier

Zakynthos for familier

Zakynthos er en rigtigt børnevenlig, græsk ø, med flere populære familiehoteller. Her har vi samlet tips, til hvad du kan lave på en familieferie på Zakynthos - sjove vandparker, minigolf og meget andet sjovt!

Zakynthos er et vidunderlig familierejsemål med både børnevenlige strande og gode familiehoteller. Lige ved stranden i Tsilivi finder du fx det skønne Apollo Mondo Family-hotellet Tsilivi Beach.

Vandparken Water Village

På Zakynthos er der tre vandland. Det største vandland Water Village ligger i Sarakinado, ca. 5 kilometer uden for Tsilivi. Her kan hele familien se frem til vandeventyr med sjove attraktioner for alle aldre. I parken er der flere vandrutsjebaner og dejlige pools. For de allermindste er der tilpassede pools med vandrutsjebaner. Hvis du vil tage det roligt i stedet, er der også en Lazy River.

Water Village har også restauranter og caféer, hvor du kan nyde mad og drikke.

Waterpark Village, Zakynthos

Minigolf

Hvis du ønsker variation fra strandlivet, er minigolf en given ferieaktivitet. På hovedgaden i Argassi ligger minigolfbanen Fantasy.

Gokart i Laganas

Hvis du kan lide fart, er et besøg på gokartbanen i Laganas et besøg værd. Her kan både unge og gamle teste deres køreevner og konkurrere mod hinanden. Når I er færdige, kan I også prøve minigolf, der findes på området.

Bowlingaften!

I Tsilivi finder du bowlingbanen Bowl em Over. Tag hele familien eller vennegruppen med en hel aften og find feriemesteren! Der er også airhockey, videospil og anden sjov for børnene. Bowlingbanen ligger bag DIA-supermarkedet i Tsilivi.