Restaurant i Tragaki, Zakynthos

Mad og drikke på Zakynthos

Vil du have tips til de bedste smagsoplevelser på Zakynthos? Eller vil du vide, hvor du kan nyde en lækker drink? Her giver vi tips til vi vores yndlingsrestauranter og barer på Zakynthos.

Restauranter i Tsilivi

Majestic

Restaurant Majestic ligger på hovedgaden i det centrale Tsilivi. Her kan du blandt andet prøve populære retter fra det antikke Grækenland! Som prikken over i’et serveres øens lækreste is til dessert. Tlf.: +30 269 504 4379.

Pieros Restaurant

Hvis du elsker gode meze-retter, bør du besøge Pieros Restaurant i det centrale Tsilivi. Her venter en god græsk mad og en vidunderlig atmosfære. Tlf.: +30 269 502 2774.

Calypso Restaurant

På hovedgaden i Tsilivi finder du middelhavsrestauranten Calypso, der er kendt for sine gode fiske- og skaldyrsretter, men også det grillede kød. Adresse: Main Road Main Road, 29100, Tsilivi, Zakynthos.

Strandnære restauranter i Tragaki

Amboula Taverna

Hvis du er i den lille badeby Tragaki på det østlige Zakynthos, må du ikke gå glip af den hyggelige Amboula Taverna. Restauranten ligger lige på stranden og tilbyder en vidunderlig udsigt over det store blå hav. Menuen indeholder både græske specialiteter og gode fiske- og skaldyrsretter.

Vardiola Restaurant

Med skøn udsigt over havet tilbyder restaurant Vardiola på en menu af fisk og skaldyr. Her kan du nyde god mad og drikke mens solen går ned og skaber fantastiske solnedgange. Tlf.: +30 2695 063901.

Fish Taverna Porto Roulis

En anden god taverna i Tragaki er Fish Taverna Porto Roulis, som har en dejlig og afslappet atmosfære. Et tip er at bestille en masse forskellige meze-retter til at dele. Hvis du vil have det lille ekstra, er der hummer på menuen.

Restauranter i Argassi

Lækkerier på Peppermint

Restaurant Peppermint ligger i et gult lille hus omgivet af planter og smukke blomster i udkanten af ​​Argassi. Her serveres de bedste ingredienser, hvor grøntsager og urter kommer fra restaurantens køkkenhave. Ejeren er en ægte vinkender, og vinlisten er fuld af lokalproducerede vin. Tlf.: +30 269 502 2675.

Island Bar

Island Bar er en restaurant, der ligger på en klippekant uden for Argassi. Atmosfæren er dejlig, drikkevarerne gode og havudsigten smuk! I weekenden bliver baren til en populær natklub, som også besøges af lokalbefolkningen. Island Bar er åben hver dag i højsæsonen og om lørdagen i lavsæsonen. Adresse: Argassi 500 meter efter Windmill Bay Hotel.

Windmill Bay

Hotel Windmill Bay har en af Zakynthos' bedste restauranter med gode Middelhavsinspirerede retter. Restauranten ligger lige ved stranden og tilbyder en fantastisk udsigt.

Restauranter i Laganas

Taverna Horizon

Familieejede Horizon Tavern ligger direkte på stranden i Laganas. Maden er noget af det bedste på Zakynthos, og her kan du prøve specialiteter som moussaka, lamme-kleftiko og souvlaki. Nedenfor restauranten er der solstole, så husk at pakke badetøj, når du er her. Om aftenen danser personalet græsk dans og inviterer gerne gæster til en klassisk zorba! Tlf.: +30 269 505 2791.

Udsigt og god mad på Cool Peppers

Cool Peppers er en flot og moderne restaurant og bar beliggende på stranden i Laganas. Her serveres internationale retter med et touch fra det mexicanske og amerikanske køkken. Her kan du spise morgenmad, frokost og middag, men også bare få en drink, mens du nyder den flotte havudsigt. Tlf.: +30 269 505 2664.

Aperitto

I den lille hyggelige by Agios Sostis vest for Laganas ligger den moderne og hyggelige udendørs restaurant Aperitto. Her bliver du mødt af en skøn og indbydende atmosfære, og menuen byder på flere gode retter og et stort udvalg af god vin. Tlf.: +30 269 505 5358.

Mezeaften på Tasos Taverna

Tasos Taverna tager dig med på en græsk madrejse, hvor du kan prøve at spise flere forskellige retter fra det græske køkken! I løbet af en vidunderlig aften tilbydes du både forretter, hovedretter og drikkevarer til en meget god pris. Hvem ved, måske får du en ny yndlingsret!? Tlf.: +30 269 505 2195.

Kalamaki

Cave Bar

For enden af ​​hovedgaden i Kalamaki, mod Argassi, ligger Cave Bar - en lille bar placeret inde i en grotte. Miljøet er specielt, og det er et hyggeligt og lidt anderledes sted at nyde en drink, inden man går videre om aftenen.

Zante by

Et rigtigt godt måltid

Midt på det lille hyggelige torv St. Marco i Zakynthos by finder du en af ​​byens bedste restauranter - Venetsiana. Her kan du nyde lækkert græsk og italiensk køkken på den hyggelige udendørs terrasse, der har udsigt over bylivet. Tlf.: +30 269 502 3722.

Movida Café

Fra Movida Café har du en vidunderlig udsigt over Zakynthos by. Her kan du bestille alt lige fra kaffe til forfriskende drinks, mens du nyder det skønne miljø og den enestående udsigt. Om aftenen bliver Movida til en populær loungeklub. Adresse: Bochali, Zakynthos Town. Tlf.: +30 269 504 3195.

Øvrige Zakynthos

Solomos vingård

Solomos vingård er den næststørste vinproducent på Zakynthos og bestemt noget for dig, der er interesseret i vin. Vingården ligger utroligt smukt i Kydoni kun ti minutter fra Zakynthos by. Hvis en vin falder specielt godt i din smag, kan du købe den med hjem. Inden du besøger vingården, er det en god idé at ringe. Tlf.: +30 269 5027 711.

Verdensrekord på Keri Lighthouse

Hvis du vil se en verdensrekord, når du er på Zakynthos, kan du besøge Keri Lighthouse-restauranten. Her er nemlig verdens største græske flag, som er 50 meter højt. Restaurantens ejer besluttede at hæve det efter Grækenlands succes i både det europæiske fodboldmesterskab og Eurovision Song Contest. Mens du nyder de græske smagsoplevelser, kan du også nyde den fantastiske havudsigt fra balkonen med panoramaudsigt. Adresse: Faros, Keri Village 29092 Greece.