Zante Park Resort & Spa

 • • Gåafstand til stranden
 • • Tilkøb All Inclusive
 • • Jacuzzi og swim-up bar

Zante Park Resort & Spa har en central beliggenhed i Laganas. Her nydes dagen med fordel ved poolområdet, og hvis tørsten melder sig, kan man bare svømme direkte hen til baren. Fitness-faciliteter, massage og en restaurant der byder på lokale og internationale retter gør, at du både kan være aktiv og nyde på din ferie.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Zante Park Resort & Spa har et poolområde med jacuzzi og en swim-up bar. Solstole og parasoller. Gratis poolhåndklæder kan hentes i receptionen. Poolbar der serverer enkle retter og snacks. Buffetrestauranten Windows serverer et bredt udvalg af både internationale og græske retter, der er tilberedt af lokale råvarer. Gæster i shorts og badetøj frabedes i buffetrestauranten. Lobbybar.

Gratis wifi på hele hotellet. Lille fitnessrum. Billard og bordtennis mod betaling. Massage, skønhedscenter og frisør mod betaling. Døgnåben reception. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik. Til stranden er der ca. 350 meter.

Måltider

Halvpension. All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Tidlig kontinental morgenmad kl. 06.30-07.00. Mod forespørgsel dagen før
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.15
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Snacks, kl. 10.00-18.00
 • Kaffe og kage ved poolen, kl. 16.00-18.00
 • Lokale drikkevarer, øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 10.00-23.00. Efter kl. 23.00 indgår drikkevarer ikke i All Inclusive-pakken. Drinks og spiritus serveres ikke i forbindelse med måltiderne
 • Minibaren indgår ikke i All Inclusive-pakken

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Laganas

Galaxy Beach Resort

Familievenlige Galaxy Beach Resort har perfekt beliggenhed midt i det centrale Laganas med direkte adgang til stranden. Ved poolområdet vil hele familien trives - havudsigt, skønne solstole og små vandrutsjebaner.

Ilios

Hotel Ilios ligger omgivet af en stor, frodig have i populære Laganas. Hotellets herlige atmosfære og hyggelige poolområde gør Ilios til et perfekt valg for en afslappende ferie.

Margarita (Zakynthos)

Velkommen til det hyggelige hotel Margarita, der ligger i den roligere del af Laganas på Zakynthos. Margarita er et perfekt valg for familier og par, der vil nyde en afslappende ferie. Her kan man både nyde solen ved en palmeklædt pool eller få en tur ned til den lokale sandstrande.

Esperia (Zakynthos)

Hold ferie her og brug dagene på at beslutte om du skal slappe af ved den nærliggende strand eller ved hotellets gode poolområde. Her er alle muligheder for gode feriedage hvis du ønsker Laganas sjove natteliv lige ved hotellet.