Margarita (Zakynthos)

Velkommen til det hyggelige hotel Margarita, der ligger i den roligere del af Laganas på Zakynthos. Margarita er et perfekt valg for familier og par, der vil nyde en afslappende ferie. Her kan man både nyde solen ved en palmeklædt pool eller få en tur ned til den lokale sandstrande.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Virkelig fin service fra alle i personalet. Smilende og imødekommende.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Margarita ligger i et mere roligt område i det lidt mere travle feriested Laganas. Her er du tæt på både den dejlige Laganas strand, som ligger kun 800 meter væk, og hyggelige restauranter langs stranden, hvor du kan bestille en svalende frappé eller andre velsmagende forfriskninger.

Stranden i Laganas er lang og børnevenlig med blødt finkornet sand. Her er det muligt at leje solstole og parasoller. For dem, der vil have noget at lave på stranden, er der flere aktiviteter såsom dykning og snorkling.

Margarita består af fire forskellige bygninger med moderne dobbeltværelser, og her kan du slentre i hotellets store haver, hvor der vokser mere end 120 palmer, eller nyde hotellets to pools, en aktivitetspool og en pool for gæster over 18 år. Solstole og parasoller kan lånes.

Der er gratis wifi på udvalgte fællesområder og på værelserne. Aftenunderholdning et par aftener om ugen. Bordtennis inkluderet, billard mod betaling.

Zakynthos er berømt for sine traditionelle retter og kulinariske lækkerier. Du kan nyde disse unikke smagsoplevelser på den prisbelønnede restaurant på hotellet. Her oplever du fantastiske øjeblikke med skøn kvalitetsservice og erfarne kokke.

Du kan forvente en lækker morgenmad, hvor du blandt andet finder en række friske juicer og lokale produkter, og under middagene kan du nyde både græske og internationale retter, frisk hjemmebagt brød og diverse kager fra hotellets konditor. På hotellets to forskellige barer kan du nyde gode forfriskninger og i aftentimerne kan du nyde fantastiske afslappende stunder ved siden af den udendørs pool, omgivet af den smukke have.

Supermarked er i nærheden af hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Snacks og lettere måltider i poolbaren, kl. 10.30-12.30 og 14.30-17.30
  • Is i poolbaren, kl. 10.30-17.30
  • Forfriskninger, lokal øl, vin og drikkevarer ad libitum til frokost og middag
  • Forfriskninger, lokal øl, vin og drikkevarer ad libitum i mindst en af de to barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Laganas

Natalie

Velkommen til Hotel Natalie, der ligger kun et stenkast fra stranden og en kort gåtur fra centrum af Laganas. Hotellet har et indbydende poolområde og en dejlig veranda med udsigt over havet. Hotellet henvender sig til et voksne over 21 år og har en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne sammen med en voksen over 21 år.

California Beach

California Beach ligger lige ovenfor fine sandstrand i Laganas - perfekt til lange morgenture eller en stille aftentur inden solen går ned og middagen starter. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Hotellet har en dejlig have, pool, restaurant og flotte dobbeltværelser, nogle med privat pool.