Margarita (Zakynthos)

 • • All Inclusive-hotel
 • • Perfekt for en afslappende ferie
 • • Prisbelønnet restaurant på hotellet

Velkommen til det hyggelige hotel Margarita, der ligger i den roligere del af Laganas på Zakynthos. Margarita er et perfekt valg for familier og par, der vil nyde en afslappende ferie. Her kan man både nyde solen ved en palmeklædt pool eller få en tur ned til den lokale sandstrande.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Veldig god og variert mat og super hyggelig personale👍🏼
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Margarita ligger i et roligere område i den lille by Laganas. Her bor du nær den skønne Laganas-strand, der kun ligger 800 meter fra hotellet med hyggelige restauranter langs med strandkanten.

Stranden i Laganas er land og børnevenlig med blødt, finkornet sand. Her er mulighed for at leje solstole og parasoller. Der findes også strandaktiviteter som snorkling og dykning.

Margarita består af fire bygninger med moderne værelser, og her kan du gå en tur i hotellets store haver, hvor der vokser mere end 120 palmer, eller du kan slappe af ved en af hotellets pools i en solstol. Gratis wifi på visse fællesområder. Døgnåben reception.

Zakynthos er kendt for sine mange traditionelle retter og kulinariske lækkerier. Disse unikke smage kan nydes i den prisbelønnede restaurant, der findes på hotellet. Til morgenmad kan du bl.a. nyde frisk juice og lokale produkter, og til middag serveres både græske og internationale retter, frisk hjemmebagt brød og forskelligt bagværk. På hotellet findes to barer.

Supermarked nær hotellet. På hovedgaden i Laganas findes små, hyggelige butikker samt tavernaer og restauranter med græske og internationale menuer. Du kan også køre til Zakynthos by, der findes ca. 9 km fra hotellet, hvor du bl.a. finder museer, caféer og taverner.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
 • Snacks og lettere måltider i poolbaren, kl. 10.30-12.30 og 14.30-17.30
 • Is i poolbaren, kl. 10.30-17.30
 • Forfriskninger, lokal øl, vin og drikkevarer ad libitum til frokost og middag
 • Forfriskninger, lokal øl, vin og drikkevarer ad libitum i mindst en af de to barer, kl. 10.00-23.00
 • Vandgymnastik, dart, billardbord, tennis, volleyball, bingo, karaoke, quiz-sports-aftener og græsk temaaften

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Laganas

Zante Park Resort & Spa

Zante Park Resort & Spa har en central beliggenhed i Laganas. Her nydes dagen med fordel ved poolområdet, og hvis tørsten melder sig, kan man bare svømme direkte hen til baren. Fitness-faciliteter, massage og en restaurant der byder på lokale og internationale retter gør, at du både kan være aktiv og nyde på din ferie.

Galaxy Beach Resort

Familievenlige Galaxy Beach Resort har perfekt beliggenhed midt i det centrale Laganas med direkte adgang til stranden. Ved poolområdet vil hele familien trives - havudsigt, skønne solstole og små vandrutsjebaner.

Ilios

Hotel Ilios ligger omgivet af en stor, frodig have i populære Laganas. Hotellets herlige atmosfære og hyggelige poolområde gør Ilios til et perfekt valg for en afslappende ferie.

Esperia (Zakynthos)

Hold ferie her og brug dagene på at beslutte om du skal slappe af ved den nærliggende strand eller ved hotellets gode poolområde. Her er alle muligheder for gode feriedage hvis du ønsker Laganas sjove natteliv lige ved hotellet.