Esperia (Zakynthos)

  • • Populært blandt unge
  • • Direkte på hovedgaden
  • • Et stenkast fra stranden

Hold ferie her og brug dagene på at beslutte om du skal slappe af ved den nærliggende strand eller ved hotellets gode poolområde. Her er alle muligheder for gode feriedage hvis du ønsker Laganas sjove natteliv lige ved hotellet.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Esperia er et centralt beliggende hotel på hovedgaden i Laganas ved restauranter, barer og butikker. Hyggeligt poolområde med separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbar som tilbyder drikkevarer og enkle måltider. Den lange sandstrand i Laganas ligger indenfor gåafstand, og her findes solstole og parasoller til leje.

Gratis billard og et meget lille fitnessrum. Indendørs jacuzzi mod betaling. Gratis wifi i lobbyen og ved poolområdet. Trafik samt natteliv kan virke forstyrrende.

Måltider

Enkel lille morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Aircondition og deponering mod gebyr. Nogle værelser har deponering på værelset og andre i receptionen.

Alle hoteller i Laganas

Zante Park Resort & Spa

Zante Park Resort & Spa har en central beliggenhed i Laganas. Her nydes dagen med fordel ved poolområdet, og hvis tørsten melder sig, kan man bare svømme direkte hen til baren. Fitness-faciliteter, massage og en restaurant der byder på lokale og internationale retter gør, at du både kan være aktiv og nyde på din ferie.

Galaxy Beach Resort

Familievenlige Galaxy Beach Resort har perfekt beliggenhed midt i det centrale Laganas med direkte adgang til stranden. Ved poolområdet vil hele familien trives - havudsigt, skønne solstole og små vandrutsjebaner.

Ilios

Hotel Ilios ligger i populære Laganas omgivet af en stor, frodig have. Hotellets herlige atmosfære og hyggelige poolområde gør Ilios til et perfekt valg for en afslappende ferie.

Margarita (Zakynthos)

Velkommen til det hyggelige hotel Margarita, der ligger i den roligere del af Laganas på Zakynthos. Margarita er et perfekt valg for familier og par, der vil nyde en afslappende ferie. Her kan man både nyde solen ved en palmeklædt pool eller få en tur ned til den lokale sandstrande.