Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

253 bedømmelser
Meget godt
 
144
Godt
 
68
Middel
 
28
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

03-08-2019

af jeppefs Mai Khao, Thailand

Ferie

Dejligt roligt hotel med den bedste beliggenhed god restaurant og venlige medarbejdere Høj standart efter græsk målestok Ligger ned til Kalamaki strand hvor caretta skildpadder kommer op og laver reder Derfor er stranden fredet og dermed rolig og fri for motordrevne fartøjer

 
20-07-2019

af Henrik P Aabenraa, Danmark

Sommerferie..

Rigtig fint hotel , rent og velfungerende som varmt kan anbefales. Der var dog en ting der irriterede os og det var alle de extra betalinger....aircondition 10 euro pr.dag (70 euro / uge )...pengeboks 10 euro...pool håndklæder 10 euro pr uge for 2 stk samt dyre drikkevarer. Så det skal man lige lægge til prisen for sin rejse .

 
02-08-2018

af lenemariep Randers, Danmark

Sommerferie

Et fantastisk ophold. Ligger perfekt i rolige omgivelser. Dejlig poolbar med fantastisk venligt og hjælpsomt personale. Dejlig morgenmad med alt, hvad man kan ønske sig. Værelserne og hotellet iøvrigt er særdeles rent og hyggeligt indrettet.

 
12-07-2018

af Karsten H Aalborg, Danmark

Rigtig godt hotel

Min kæreste og jeg havde fornøjelsen af bo på Crystal Beach Hotel, som vi fik anbefalet af en kollega og Ferierådgiver ved booking. Ved ankomst blev vi modtaget af venligt personale, værelset var ganske fint ikke noget vildt, men indeholder alt man skal bruge som feriegæst. Som jeg mener alle er med altan. ' Selve hotellet ligger i gå afstand til både indkøb og restauranter. Men har også selv restaurant til om aften og pool bar til frokost, som begge leverer et god måltid. Morgenmads buffeten er okay, dog er udvalget til den mindre side og meget rutinepræget. Personalet er generelt venlige og hjælper efter bedste evne. Rengøringen var rigtigt god, og de søde kvinder kom altid med et smil Poolen ligger lige ud til den lækker strand og herfra har man en utrolig flot udsigt.

 
06-08-2017

af Flemming H

Et rigtigt ferie hotel

Et dejligt hotel i rolige omgivelser, placeret direkte på stranden, venligt personale og god betjening. Værelserne er ikke de største, men der er hvad man skal bruge og alle er med altan. Hotellet ligger i gå afstand til indkøb og restauranter i området.