Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
4,8 ud af 10 baseret på 13 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
4,8 / 10
Rengøring
 
4,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
4,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
4,3 / 10
Faciliteter
 
5,3 / 10
Mad og drikke
 
3,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
5,4 / 10
Service
 
5,7 / 10

Seneste anmeldelse


2 ud af 10

+
Der var pool
-
Service, maden, det var ekstremt slidt, intet value for money, generelt bare en skuffende oplevelse

Bekræftet køb : 2021-09-21


8 ud af 10

+
Personalet var meget imødekommende, søde og gjorde alt for man følte sig godt tilpas, især i spisesalen. Værelset var pænt og stort til to personer, og rent og pænt. Maden var kedelig og uden smag de første dage, men måske de havde skiftet kok, blev det mere varieret og krydret derefter, et fint udvalg og ikke kun børnevenlig mad.
-

Bekræftet køb : 2021-09-21


5 ud af 10

+
Pænt og rent. Personalet var servicemindet.
-
Maden var meget kedelig/koldt cafeterie agtigt og stemningen i spisesalen lige så. Det var en foderfabrik og støjniveauet var højt. Sengene på værelset ubrugelige,selv om vi fik topmadrasser, ondt over alt på kroppen. Intet inventar på værelset ikke engang et glas. Musikken ved den ene pool var ulidelig høj fra kl 10 om morgnen.

Bekræftet køb : 2021-09-21


8 ud af 10

+
Det store vandland, mange pools, hyggelig lille “landsby”, super børnevenligt.
-
Buffeten var ret kedelig; hvis man fx kunne få lavet sin egen omelet om morgenen, noget lækkert græsk brød, tzatziki, oliven mm. Variation i udvalg manglede også.

Bekræftet køb : 2021-09-21


8 ud af 10

+
Vandland for børnene
-
Lidt mere personale ved barer - ofte lang kø

Bekræftet køb : 2021-08-17


10 ud af 10

+
Pool området og vandlandet
-
Maden kunne godt forbedres lidt men hvis man ikke forventer det store, er det udemærket.

Bekræftet køb : 2021-08-17


3 ud af 10

+
poolen og vandland
-
Først og fremmest maden! Vi havde all inklusiv men efter at have spist aftensmaden på hotellet 2 aftener valgte vi at gå ud og spise resten af ferien... rengøring af værelse, man forventer at toilet spanden idet mindste tømmes hver dag! Generelt virker hotellet slidt og overrendt med polakker! Service fra hotel personalet var der ikke meget af, de virkede nærmest irriteret når man spurgte om noget!

Bekræftet køb : 2021-08-03


3 ud af 10

+
Værelserne
-
Kvalitet af drikkevare, mere imødekomme personale, åbningstider til deres vandland.

Bekræftet køb : 2021-07-20


1 ud af 10

+
Badelandet var fint. Dog virkede alt ikke. Den store vandrutchebane var i stykker de 14 dage vi var der.
-
Maden dvs morgen, middag og aften ensformig og smagsløs. Der er ingen der F.eks grillede. Man kunne ikke få en omelet osv. Meget kantineagtig. Rengøring 1 x i ugen er absolut ikke nok! Håndklædeservice kostede penge. Fitness faciliteter var ikke eksisterende efter vores mening, og bør ikke nævnes i hotelbeskrivelsen. Toiletterne stoppede hele tiden. Aircondition virkede dårligt og var i stykker i to dage. Poolbar var der 1 stk af og man skulle stå i konstant kø for bare at få noget at drikke. Dette var også gældende ved maden. Det er på ingen måde et ⭐️⭐️⭐️+ hotel. Hotellet siger selv det er et 4 ⭐️. Det er på ingen måde pengene værd. Vi var umiddelbart de eneste på hotellet fra Apollo. Tænker i burde tage den af jeres valgmulighed. Der var på intet tidspunkt en guide fra Apollo på hotellet. Kommer desværre aldrig tilbage. Om vi rejser med Apollo igen er meget usandsynligt ud fra denne oplevelse.

Bekræftet køb : 2021-07-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

2002 bedømmelser
Meget godt
 
861
Godt
 
593
Middel
 
291
Mindre godt
 
144
Dårligt
 
113

5 nyeste bedømmelser

27-09-2022

af plauborg83 Varde, Denmark

Meget larm = ikke familie venlig

Virkelig ikke et hotel der kan anbefales. Vi var 13 personer afsted sammen. Maden røv kedelig næsten det samme hver dag. Den såkaldte italienske restaurant var absolut heller ikke noget at skrive om. Badeland kørte på græsk tid det vil sige at rutchebaner åbnede som det passede livreddende. Receptionen var dog meget søde og hjælpsomme. Først skulle vi have flyttet mine svigerforældre grundet rejse beauret ikke havde meddelt at de havde en kørestol med. Så blev vores badeværelse oversvømmet af kloak en aften. Hver gang god service fra deres side. Men at kræve 36€ for en sen udtjekning af et værelse er meget. Vi kommer ikke igen!

 
27-06-2022

af LeschleyLarsen

Fantastisk familie hotel

Kan klart anbefale dette Hotel til børnefamilier. Der er så meget underholdning for de mindste, et rigtig godt buffet til alle måltider samt nogle fine snacksbar, virkelig god service fra personale. Vi kommer helt sikkert igen.

 
19-05-2022

af stinnax Holstebro, Danmark

Fantastisk ferie!

Vi er netop kommet hjem fra den skønneste ferie på Zakynthos. Vi havde vores bange anelser efter at have læst anmeldelserne af hotellet her, men vores frygt blev absolut gjort til skamme. Jeg tror at hotellet har gjort deres allerbedste for at ændre de ting der var galt og det har de altså haft succes med, efter min mening. Maden var en lille smule ensformig, men det ser man ofte når man rejser med all inclusive. Udvalget var dog stort og det var noget for enhver smag. Der var desuden et stort udvalg af krydderier, hvis maden manglede smag. Larmen i restauranten og ved pool-områderne kan man ikke helt komme udenom. Der var lidt brok i krogene over nogle helt ekstremt larmende englændere og børn, men det kom fra ældre mennesker - når man rejser til et hotel med vandland, så burde det være at forvente. Dog mente nogle at der skulle holdes fest på værelserne med ekstremt højt musik og meget højlydt sengegymnastik (ingen var i tvivl om at det var godt!!) - hvilket måske ikke er så passende til et børnehotel. Vi klagede dog ikke, så det er ikke hotellets skyld. Værelserne var fine, intet at brokke sig over. Jeg har set at de skal renoveres snart, så tror det bliver rigtig godt. Kunne godt tænke mig en oversigt over hotellet, i forhold til hvilke størrelse værelser der ligger hvor. Det er et kæmpe område og skulle man komme igen, så har vi nogle ønsker til hvor vi gerne vil bo. Så har vi en idé om hvilket værelse vi skal bestille. Servicen var næsten altid helt i top. Man følte sig meget velkommen, især i restauranten. Der var ikke det, de ikke kunne gøre for én. Super dejligt! Bar-folkene og personalet i receptionen var ligeledes super søde. Kun ved is-boden var servicen ikke helt så god, der manglede lidt et smil som man fik alle andre steder. Da vi tog derfra efter en skøn uge lovede jeg den søde restaurant-chef at lave en anmeldelse herinde, så den får du her. Tak for en dejlig ferie! :)

 
25-09-2021

af 735henriks

Dejligt ophold på Carreta Beach Holiday Village

Det var med lidt bange anelser at vi kom til hotellet ud fra de anmeldelser vi kunne læse. Men vi blev positivt overrasket. Maden var meget varieret og god, Poolområder og badeland er fantastiske. Værelserne var ok. Hotellet ligger fint i forhold til udflugt til hovedbyen. Rengøringspersonale og tjenere var meget i mødekommende. Der var lidt larm om aftenen fra lokale teenagere som brugte poolområderne som opholds plads.

 
24-08-2021

af 33madsf

Aldrig igen

Det mest ringe 4* hotel vi har været på, det mest ringe hotel vi nogensinde har været på ever!!! Alt er slidt….aircon. virker ikke. Elevator virker ikke så skal løfte kufferter op af trappen til på 2.sal. Maden er elendig, så ringe at der gik ild i køkkenet forleden dag. Liggestolene er nedslidte og brude være skiftet for år tilbage. Der lugter af kloak flere steder på området og på værelserne. Sengene er lige så hårde som stengulvet. Der bliver ikke gjort rent på værelserne hvertfald ikke endnu på 3.dagen. Lufthavnen ligger næsten som nabo ca 600meter til start/landingsbanen der er fly fra tideligt morgen til sen aften