Bedømmelse af Caretta Beach

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

1866 bedømmelser
Meget godt
 
815
Godt
 
566
Middel
 
270
Mindre godt
 
119
Dårligt
 
96

5 nyeste bedømmelser

16-10-2019

Indlæg af benjaminboeg

Dårligt hotel!

Dyner er beskidte. Maden er middelmådig. Over halvdelen af tingene i “the game room” virker ikke, og hvis du siger det til personalet siger de bare de ikke kan gøre noget, god måde at tjene penge på. Kedeligt hotel, det samme der sker hver dag. Det er sidste gang jeg sætter mine ben på det her hotel!!

 
10-09-2019

Indlæg af Mie I

Levede ikke op til vores forventninger af all inclusive

Desværre levede hotellet ikke op til vores forventninger. Vi har all-inclusive -Da vi ankommer er der lang ventetid i receptionen. Da vi får nøglen er der en fra animationteamet der skal vise os vej. Hun ved dog ikke om hun gider at lægge facebook fra sig på mobilen. Hun stikker hovedet ud af døren og peger hvor vi skal gå hen af. - Værelset er lidt mørkt med belysningen. Bruseren er utæt og det pisser ud på gulvet. Badekaret mangler en prop som vi skal bede efter på 4. dagen. Når vi så hiver proppen op af badekaret så kommer der vand op af risten i gulvet i badeværelset så der ligger 3 cm vand over det hele og der kommer meget skidt med op fra afløbet. (Nok derfor der ikke var noget prop til at starte med) Ikke særlig meget bordplads på badeværelset. Rengøringen gjorde ikke rent selvom de var at se hver dag ved bygningen. Vi spildte et glas ice-tea den første dag og tørrede op så godt som muligt men der blev ikke vasket gulv før vi rejste. Håndklæder manglede også 1 dag. vi havde ikke fået rene. men de havde taget de gamle. Maden var ok. Meget støj. Vi valgte at betalte for Wifi på værelset efter 2 dage men det virkede ikke optimalt og 1 dag virkede det slet ikke. Prisen var stadig som hvis vi havde købt fra dag 1. 2 dage var der hverken vand eller strøm på værelserne. Vi valgte ikke at betale for aircondition men sidste nat ville vi tilkøbe det men det var samme pris som hvis vi havde købt fra dag 1.

 
02-09-2019

Indlæg af 199bjarkeh København, Danmark

Max 2 stjernet hotel

Hotellet er langt fra 4 stjernet, det er max 2 stjerner. Nedslidte værelser, toiletter, senge, pools. Maden i Buffeten er kun ok, men med 500 andre gæster der spiser samtidig er der utrolig meget larm, som i man spiser og løber der fra. Tjener og personalet er søde og imødekommende så de gør det godt. Vandlandet er ok men mange af forlystelserne er kun åbne i små tidsrum så man skal være heldig for at nå at prøve det hele. Husk man på hotellet skal betale ekstra for. AC og saftybox

 
20-08-2019

Indlæg af Thomas N

Beskidt og dårlig mad

Vi havde all incl men det fortrød vi ved ankomsten til buffen. Maden var dissideret dårlig og vi spiste ude i byen efter den første dag. Kaffemaskinen ved vandlandet har ikke været gjorte rent i et år. Den var så ulækker. Pools og vandlandet var ok. Men resten var slidt, i stykke og beskidt. Hvis man skal vælge det hotel, så lad være med at bestille mad overhovedet. Værelserne var ok men ikke et 4 stjernet hotel værdigt.

 
17-08-2019

Indlæg af LouiseA1987 Odense, Danmark

Værste all-inclusive

Vi besøgte Caretta Beach som familie med 2 børn. Først og fremmest - fantastisk personale. Ved receptionen, livreddere og selvfølgelig i restauranten. I var fantastiske og vi følte os MERE end velkomne. Desværre har Caretta et indtag af besøgende, der efter vores mening ikke matchede faciliteterne. Hvis man skal have så mange mennesker inde og spise samtidig, må man sørge for at forbedre akustikken. Vi var enormt stressede ved alle måltider pga. larmen. Værelserne havde den mest elendige belysning - som at være på et hospital! Dog en fin rengøring - og søde rengøringspiger. Maden var desuden overall dårlig. Det virkede som om, at alt var nemme løsninger og for os fitnessmennesker, var der meget lidt at vælge imellem af sunde og lækre alternativer. Snackbaren indeholdt ikke er eneste stykke frugt eller grønt. En speciel tak til Julian - en fantastisk tjener, som højnede oplevelsen markant for vores spisesituationer