Anagenessis Village

Hotellet og den omkringliggende have giver Anagenessis Village et palælignende indtryk. Her bor du en kort afstand fra de livlige områder i Kalamaki, i rolige og smukke omgivelser, men med centrum og stranden inden for rækkevidde.


Værelsestyper

Suiter for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,8 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Anagenessis Village i udkanten af Kalamaki på Zakynthos har fået sit navn fra det græske ord for renæssance. Her kan du slappe af, nyde og hvile.

Hotellet, som består af tre bygninger, har en frodig have, og der er poolområdet med en pool og en separat børnepool. Gratis solstole og parasoller. Poolbar, der også serverer enkle retter.

Hotellets restaurant serverer lokale og autentiske retter tilberedt med økologiske ingredienser. Gratis wifi på fællesområder. Hvis du lejer en bil, er der gratis parkering på hotellet. Lille spa med forskellige behandlinger mod betaling. Minigolf og bordtennis mod betaling.

Hotellet ligger i marineparken, der er oprettet for at beskytte Caretta-Caretta skildpadderne, der lægger deres æg på de nærliggende strande. Bageriet og minimarkedet ligger ca. 350 meter fra hotellet, og Caretta Fun Center ligger ca. 400 meter. Centrum findes ca. 1,5 kilometer væk og stranden ca. 2 kilometer. Mindre trapper og niveauforskelle inden for hotelområdet. Nærhed til lufthavnen betyder, at støj fra lufttrafikken skal påregnes.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Måltidsdrikkevarer indgår ikke.

Alle hoteller i Kalamaki

Golden Sun

Uanset om du foretrækker stranddage eller at hænge ud ved poolen, så vil du nyde besøget på Golden Sun. Med mad og drikkevarer inkluderet, kan du se frem til afslappende feriedage i skønne omgivelser. Lad din pung blive på værelset, tag klip-klapper på og nyd en dejlig dag ved poolkanten.

Dennys Inn

Dennys Inn er et populært og familiært hotel med god beliggenhed og herlig atmosfære. Poolområdet indbyder til afslappende dage og der er også mulighed for badeture på stranden som ligger i nærheden.

Marelen

I skønne frodige omgivelser ligger dette familievenlige hotel Marelen. Her trives både store og små ved de fine pools, men børnenes favorit bliver hurtigt hotellets sjove legepool med vandrutsjebaner. Ikke langt fra hotellet venter stranden og havet.

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i udkanten af Kalamaki, kun 10 minutters gang til byens centrum og den bløde sandstrand. På hotellet kan du slappe af i en hængekøje, nyde en kølig dukkert i den store pool, træne eller drikke en forfriskning fra poolbaren.

Caretta Beach

Velkommen til Caretta Beach, der ligger i den uberørte familieby Kalamaki med sin lange sandstrand og lave vand. Her kan du og familien slappe af ved poolen eller opleve både vandlandet og forlystelsesparken, som ligger på hotelområdet.

Crystal Beach

På hotel Crystal Beach kan du læne dig tilbage i solstolen og nyde den skønne udsigt over det glitrende hav! I poolbaren kan du nyde en kølende drink og nyde ferietilværelsen.

Golden Sun Resort & Spa

På Golden Sun Resort & Spa er det nemt at slappe af og nyde ferien. Alle værelser har pænt indrettede udepladser med private pools for en lidt mere luksuriøs ferie. Der er også et stort poolområde med poolbar, en à la carte-restaurant og et spa for skønne behandlinger. Du kan gå ned til Kalamakis strand for herlige badeture i bølgerne.