Anagenessis Village

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotellet og den omkringliggende have giver Anagenessis Village et palælignende indtryk. Her bor du en kort afstand fra de livlige områder i Kalamaki, i rolige og smukke omgivelser, men med centrum og stranden inden for rækkevidde.


Værelsestyper

Suiter for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

3 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Anagenessis Village i udkanten af Kalamaki på Zakynthos har fået sit navn fra det græske ord for renæssance. Her kan du slappe af, nyde og hvile.

Hotellet, som består af tre bygninger, har en frodig have, og der er poolområdet med en pool og en separat børnepool. Gratis solstole og parasoller. Poolbar, der også serverer enkle retter.

Hotellets restaurant serverer lokale og autentiske retter tilberedt med økologiske ingredienser. Gratis wifi på fællesområder. Hvis du lejer en bil, er der gratis parkering på hotellet. Lille spa med forskellige behandlinger mod betaling. Minigolf og bordtennis mod betaling.

Hotellet ligger i marineparken, der er oprettet for at beskytte Caretta-Caretta skildpadderne, der lægger deres æg på de nærliggende strande. Bageriet og minimarkedet ligger ca. 350 meter fra hotellet, og Caretta Fun Center ligger ca. 400 meter. Centrum findes ca. 1,5 kilometer væk og stranden ca. 2 kilometer. Mindre trapper og niveauforskelle inden for hotelområdet. Nærhed til lufthavnen betyder, at støj fra lufttrafikken skal påregnes.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Måltidsdrikkevarer indgår ikke.