Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 151 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
At vi fik et værelse på øverste etage som ønsket
-
Lyd mellem lejligheder

Bekræftet køb : 2021-09-14


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-14


8 ud af 10

+
Rent og pænt og frem for alt var der ikke musik døgnet rundt på pool området ! Det
-
Det svarede til beskrivelsen fra Apollo og det var godt!

Bekræftet køb : 2021-09-14


8 ud af 10

+
Beliggenheden trukket lidt væk fra vejen og dejligt rummeligt værelse og altan for vores vedkommende
-
Køkkenet er meget sparsomt udstyret - det er næsten ikke muligt at lave mad. Bare en brødkniv ville være fint (og kunne I ikke, i beskrivelsen af hotellet, lade være med at skrive at der er 400 meter til en strand - det er jo ikke en strand der er i Argassi, så det synes jeg er "falsk varebetegnelse". Jeg vidste det heldigvis, da jeg kender Argassi i forvejen.

Bekræftet køb : 2021-09-14


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-14


7 ud af 10

+
Morgenmaden og swimmingpoolen
-

Bekræftet køb : 2021-09-07


9 ud af 10

+
Morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2021-09-07


8 ud af 10

+
-
Rengøring

Bekræftet køb : 2021-09-07


10 ud af 10

+
poolen og morgenmaden
-
udskift sengene, de var for korte

Bekræftet køb : 2021-09-07


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

667 bedømmelser
Meget godt
 
460
Godt
 
157
Middel
 
35
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

28-07-2021

af christinatimm1973 Kastrup, Danmark

Absolut et skønt hotel.

Vi er lige ankommet (27 juli 2021) til hotellet. Her er virkelig dejligt. Vi fik værelse 211. En 1 vær lej. med god plads. Her er alt hvad vi skal bruge på vores ferie. Til lejligheden er der en virkelig lækker terrasse, med en rigtig skøn udsigt, til en stenbelagt have. Vi har det sidste værelse på gangen i stueetagen, det er super lækkert. Ved siden af vores værelse er der nemlig en udgang til haven, som fører ned til poolområdet. Dette hotel er absolut et besøg værd. Vi har morgenmad med, og den er dejlig, der er meget at vælge imellem (og sprit og handsker) Vi spiste frokost på hotellet i dag, det var også god mad. Vores rengøringsdame er super sød. Eneste lille minus. Poolen er faktisk for varm. Gisp. Men her er også mellem 33-37 grader, så måske vanskeligt at få temperaturen ned på poolen, da solen jo skinner fra kl 7-20.30.

 
27-05-2018

af JetteKolding Kolding, Danmark

En lille Perle

Dette hotel ligger tæt på havet og tæt på byen,dog væk fra larmen.Vi blev mødt at en smilende receptionist, og fik anvist de store værelser.Balkon med et kig til havet og til den anden side skønne citron træer. Meget rent hotel, nyt sengetøj og håndklæder hver dag.Restaurant på stedet drives helt sikkert af personalet på stedet.Utrolig smilende og imødekommende personale. Vi havde en fornøjelse af Adele om aftenen, hun er virkelig til for gæsterne.Søger man et supermarked er der et for enden af vejen til højre og 50 meter længere fremme. Dette sted vil jeg klart give min bedste anbefalinger.Skulle jeg sætte en finger på noget ville det være en god ting, hvis Fatter og Jenny var mere gæstfrie således, at man følte sig velkommen.Det er helt klart personalet der er skyld i, at vi har haft en dejlig ferie.

 
03-06-2015

af Peder_Emil Ballerup, Danmark

Fint hotel til ferieophold med Apollo

Meget venligt personale og godt poolområde. Vi havde værelse på 2. Etage med lækker havudsigt. Ndklæde skift HVER dag - vildt overdrevet. Prøvede ikke bar og restaurant, men den var jævnt fyldt, så mon ikke det også var ok!?

 
02-06-2015

af AxelR207

Godt hotel og venligt personale.

Vi boede der en uge sidst i maj 2015. Hotellet ligger fint med i et stille område. Personalet er meget venligt og smilende, servicen rigtig fin. Vores værelse nr. 318 har udsigt til havet og hovedstaden. Der er te-køkken med de mest nødvendige ting. To kogeplader, køleskab og el-kedel. Dejlig stor egen balkon med to stole og et bord. Restauranten serverer fra 0800 til midnat. Skøn mad og til meget fornuftige priser. God stor swimmingpool og liggestole. Dejlig have med fritstående høns. Tæt på butikker og supermarked.

 
19-06-2014

af KimDKGlostrup Glostrup

Fantastisk atmosfære

Dette hotel er simpelthen fremragende, atmosfæren er perfekt... personalet er så imødekommende og fantastiske positive... svært at beskrive, men kan klart anbefales. Dette hotel er et fantastisk eksempel på hvor lidt der skal til... de har forstået at få alle gæster til at føle sig velkomne... Kim