Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3/5 Renlighed

37% af gæsterne anbefaler

83 bedømmelser
Meget godt
 
21
Godt
 
30
Middel
 
23
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

18-10-2019

af HannaR680 Vejle, Danmark

2 uger på Porto Iliessa

Igen dette år valgte vi dette hotel, dels på grund af beliggenheden, dels på grund af gode erfaringer fra tidl. år. Dette år var vi på stedet fra 1. okt til 14. okt, hvilket tidsrum desværre var tæt på sæsonens afslutning, og det var bl.a. synligt v/ poolområdet, hvor der ikke blev ryddet op. forlængst afrejste gæsters luftmadrasser og badeting lå og flød i poolen, der iøvrigt ikke blev gjort ren i de to uger vi boede der. Trappen ned til stranden var ikke nem at forcere på grund af opskyllet tang. Her burde fejes hver dag! Lejlighederne er ok, vores med en dejlig havudsigt, som vi havde bestilt, men standarden er desværre her sidst på sæsonen lidt slidt: løse toiletsæder, der ikke bliver repareret trods påtale, ingen rene viskestykker i 2 uger, der bliver ikke vasket gulv på terrassen, alt er småting, men lidt irriterende.

 
13-07-2018

af Trine V

Virkelig lækker udsigt

PERFEKT BELIGGENHED OG SØDT PERSONALE. Vi boede en uge på hotel Porto Iliessa, og det var en enorm lækker ferie. Hotellet ligger tæt på alting, og der var ikke en finger at sætte på noget. Lige overfor hotellet ligger en rigtig god bager!!

 
19-06-2018

af HannaR680 Vejle, Danmark

2 uger på Porto Iliessa

Hotellet har en rigtig god beliggenhed, lige ved Argassi-stranden. Værelserne er store og velindrettede, køkkenfaciliteter er ok, men inventar i køkken er sparsomt, hvis man selv ønsker at lave mad. Der er rent og pænt på værelserne, ligesom området iøvrigt er velholdt og pænt. Stor altan til alle værelser. Internetforbindelsen er særdeles dårlig. Der findes en lille pool-bar der serverer småretter i dagtimerne.(Meget begrænset) Morgenmad kan tilkøbes på et nabohotel. Der findes både velbeliggende og dårligt beliggende værelser, en stor del har havudsigt, men nogle værelser har meget begrænset udsigt. Personalet er venlige og hjælpsomme.

 
11-10-2017

af Jimmi22 Rødby, Danmark

Beliggenhed Beliggenhed Beliggenhed

Book dette hotel p.g.a. beliggenheden. Ligger lige midt i Argassi og der er masser af restauranter på hovedgaden. Lige overfor ligger bageren og få 100 meter til højre ligger et fint supermarked med alt hvad man behøver eller får brug for. Vi fik en lejlighed på øverste etage ud mod vandet. Super god udsigt. Dejlig stor balkon med masser af plads til at sidde og spise. Men rengøringen var meget ringe. Og vi måtte bede om udskiftning af håndklæder. Havde fået 5 stjerner hvis rengøringen og udskiftning af håndklæder havde været god.

 
05-10-2017

af Tove H

beliggenhed er suveren.

Hotellet ligger helt perfekt, midt i byen.det er en god pool, man skal lige igennem en port, så kan man gå ud i havet, men der er ingen strand i forbindelse med havet. Der er en trappe, hvor de to sidste trin er grønne af alger, og dermed glatte.der er tang inde ved kanten, når man er forbi tangen,og små sten, så er det rent vand og sandbund. Renligheden i lejlighederne er rigtig dårligt, der bliver ikke fejet eller vasket gulv, vi var der 14 dage, der blev fejet 1 gang. Servicen vaskede vi op før vi brugte det. Rundt ved poolen blev der heller ikke gjort rent, hvis der blev spildt noget.