Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 7 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
7,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Store lejligheder og balkoner og lige ud til havet
-

Bekræftet køb : 2022-07-26


8 ud af 10

+
Lå tæt på vandet.
-
Vi havde forventet at køkkenet kunne bruges til reel madlavning. Der var to kogeplader hvor den ene var på størrelse med en kaffekop.

Bekræftet køb : 2022-07-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-28


8 ud af 10

+
Udsigten fra altanen
-
At der installeres Aircondition og et velfungerende wifi signal (også i de lejligheder der ligger i yderområderne)

Bekræftet køb : 2021-09-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3/5 Renlighed

37% af gæsterne anbefaler

89 bedømmelser
Meget godt
 
26
Godt
 
30
Middel
 
24
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

22-10-2021

af LineJ249

Skønt hotel - tæt på alting

Hotellet er skønt beliggende mellem en masse restauranter og butikker, det er dog de fleste der allerede er lukket for sæsonen i uge 41. Særligt vil jeg anbefale restauranterne Ydria og Red Wine, der begge er beliggende i hotellets bygning. Personalet på hotellet er smilende og hjælpsomme - de ved hvad god service er :-) Hvis jeg nogensinde skal til Zakynthos igen, så ved jeg godt hvor jeg skal bo igen :-) Billedet er udsigten fra vores lejlighed. Savner den allerede.

 
18-10-2019

af HannaR680 Vejle, Danmark

2 uger på Porto Iliessa

Igen dette år valgte vi dette hotel, dels på grund af beliggenheden, dels på grund af gode erfaringer fra tidl. år. Dette år var vi på stedet fra 1. okt til 14. okt, hvilket tidsrum desværre var tæt på sæsonens afslutning, og det var bl.a. synligt v/ poolområdet, hvor der ikke blev ryddet op. forlængst afrejste gæsters luftmadrasser og badeting lå og flød i poolen, der iøvrigt ikke blev gjort ren i de to uger vi boede der. Trappen ned til stranden var ikke nem at forcere på grund af opskyllet tang. Her burde fejes hver dag! Lejlighederne er ok, vores med en dejlig havudsigt, som vi havde bestilt, men standarden er desværre her sidst på sæsonen lidt slidt: løse toiletsæder, der ikke bliver repareret trods påtale, ingen rene viskestykker i 2 uger, der bliver ikke vasket gulv på terrassen, alt er småting, men lidt irriterende.

 
13-07-2018

af Trine V

Virkelig lækker udsigt

PERFEKT BELIGGENHED OG SØDT PERSONALE. Vi boede en uge på hotel Porto Iliessa, og det var en enorm lækker ferie. Hotellet ligger tæt på alting, og der var ikke en finger at sætte på noget. Lige overfor hotellet ligger en rigtig god bager!!

 
19-06-2018

af HannaR680 Vejle, Danmark

2 uger på Porto Iliessa

Hotellet har en rigtig god beliggenhed, lige ved Argassi-stranden. Værelserne er store og velindrettede, køkkenfaciliteter er ok, men inventar i køkken er sparsomt, hvis man selv ønsker at lave mad. Der er rent og pænt på værelserne, ligesom området iøvrigt er velholdt og pænt. Stor altan til alle værelser. Internetforbindelsen er særdeles dårlig. Der findes en lille pool-bar der serverer småretter i dagtimerne.(Meget begrænset) Morgenmad kan tilkøbes på et nabohotel. Der findes både velbeliggende og dårligt beliggende værelser, en stor del har havudsigt, men nogle værelser har meget begrænset udsigt. Personalet er venlige og hjælpsomme.

 
11-10-2017

af Jimmi22 Rødby, Danmark

Beliggenhed Beliggenhed Beliggenhed

Book dette hotel p.g.a. beliggenheden. Ligger lige midt i Argassi og der er masser af restauranter på hovedgaden. Lige overfor ligger bageren og få 100 meter til højre ligger et fint supermarked med alt hvad man behøver eller får brug for. Vi fik en lejlighed på øverste etage ud mod vandet. Super god udsigt. Dejlig stor balkon med masser af plads til at sidde og spise. Men rengøringen var meget ringe. Og vi måtte bede om udskiftning af håndklæder. Havde fået 5 stjerner hvis rengøringen og udskiftning af håndklæder havde været god.