Meridien Beach

apollo mondo local

  • • Nær havet
  • • Dejligt lejlighedshotel
  • • Gratis wifi på hele hotellet
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Meridien Beach på Zakynthos har en topbeliggenhed ved havet. Her er der roligt og skønt, trods hotellet ligger et stenkast fra shopping og restauranter i Argassi. Tilfredse hotelgæster i kombination med den gode beliggenhed gør Meridien Beach til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

nærhed til kyst
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Meridien Beach ligger på hovedgaden i Argassi, lige ved stranden med en rampe fra poolområdet til havet.

Pool og en frodig have
I hotellets have ligger poolområdet med solstole og parasoller. Børnesektion i poolen. Fra poolområde går der en rampe ned til en ca. 1-2 meter bred strand med sand og rullesten. Stranden har ingen solstole og parasoller.

Enkle retter
Poolbar hvor der serveres enkle retter og snacks.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Opholdsrum.

Oplev omgivelserne
Fra hotellet er der kort afstand til butikker, restauranter, supermarked og bageri. Langs med hovedgaden ligger souvenirbutikker, taverner og restauranter, der serverer både græsk og international mad. Lige bag ved Argassi ligger et af Zakynthos' højeste bjerge, Skopos, og på toppen ligger en lille kirke fra 1624, som hedder "Vor Jomfru Skopiotissas kirke".

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Lokaltrafik og lyd fra nærliggende barer kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi

Alle hoteller i Argassi

Windmill Bay

Windmill Bay er et fint lejlighedshotel som ligger i rolige omgivelser i udkanten af Argassi. Her er et dejligt poolområde med havudsigt som indbyder til dovne dage i solen. I restauranten kan du nyde græske specialiteter og det hyggelige personale hjælper dig gerne.

Windmill

Lejlighedshotellet Windmill ligger i et smukt område, omgivet af oliventræer. Argassi-stranden ligger blot 5 minutter herfra, og her glemmer du virkelig hverdagens stress og jag. Lejlighederne er moderne, og udstyrede så du kan lave dagens måltider, og balkonen er et skønt sted at nyde disse.

Iliessa Beach

Hotell Iliessa Beach er omgivet af græsplæner og ligger direkte ud til havet Argassi. Her kan du tilbringe hyggelige dage ved poolen, under en skyggende parasol og tage en frokostpause i snackbaren. Om aftenen er det skønt at gå en tur i de dejlige omgivelser, hvor der er både butikker og restauranter.

Porto Iliessa

Med sin beliggenhed lige ved havet er lejlighedshotellet Porto Iliessa et godt valg for dig som vil bo centralt. Her kan du slappe af ved poolen, bade i havet og nyde noget koldt fra baren. Du kan selv lave mad eller nyde god meze på en hyggelig taverne.