Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-suiter

Familie-suiter med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i ordinær seng i opholdsrum, der skærmes fra soveværelset med en skydedør. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-suiter med delt pool

Familie-suiter med delt pool har dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i ordinær seng i opholdsrum, der skærmes fra soveværelset med en skydedør. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med direkte udgang til delt pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Familie-værelserne er beliggende på 1.etage og har to separate soveværelser, et med dobbeltseng og et med to separate senge. Siddegruppe med sofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.