Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,6 ud af 10 baseret på 8 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,6 / 10
Rengøring
 
6,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
4,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
6,3 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
At det lå direkte ved en helt fantastisk strand
-

Bekræftet køb : 2021-07-27


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

1412 bedømmelser
Meget godt
 
518
Godt
 
482
Middel
 
267
Mindre godt
 
89
Dårligt
 
56

5 nyeste bedømmelser

15-07-2019

af season66 København, Danmark

Dejligt hotel, maden kedelig

Meget børnevenligt hotel. Masser af lege-muligheder på land og i vandlandet. Stranden også meget børnevenlig. Værelserne rummelige og rene. Sengene lidt hårde. God service fra personalet. Mad og vin en skuffelse. Udvalget af mad var stort. ALT for stort. Det havde været bedre om de have kælet for maden.

 
07-07-2019

af madsl862 Zakynthos, Grækenland

Maden er dårlig

vi valgt at spise ude hele ugen. Maden levede ikke op til vores forventning på et 4 stjernet hotel. Alt var varme mad udefra, de bruger ikke selv køkkenet, så det spejlæg man får til sin morgenmad er ligesom et stykke gummi,

 
24-08-2016

af Kitt L

Skøn ferie!

Vi (far, mor og barn på 3,5) var en uge på dette hotel i august måned 2016. Vi havde aldrig besøgt denne ø, så vi havde ingen idé om hvad der egentlig ventede os. Da vi ankom på hotellet blev vi hurtigt vist op til vores familie værelse, som var lyst moderne og velfungerende. Vi havde en dejlig udsigt ud over havet og vandrutsjebanerne. Samtlige pools var skønne og der var noget for enhver smag - og stranden var helt igennem fantastisk! Aldrig har vi oplevet så lækkert krystalklart vand. Stranden var meget børnevenlig og børnene kunne sagtens selv færdes i det lave vand. Maden i All inkl. Var ikke noget at råbe "hurra" for. Det smagte ikke af meget og det var meget præget af den massive mængde englænderne, der besøger netop dette hotel. Desuden var der også ekstremt meget larm i restauranten :/ maden og barpersonalet er faktisk det eneste negative vi har at sige om stedet. Vi kommer gerne igen næste år.

 
31-08-2021

af Jemma M Nottingham, Storbritannien

Great hotel with fab access to the beach

The hotel is set on the beach and is perfect for families with young children as the sea is pretty shallow for ages.. rooms are better than a typical Greek hotel, they do the job, beds are comfy and they were cleaned daily. We had B&B and the breakfast had plenty of availability, breakfast staff were great and tables and areas were always cleaned Reception staff were great, printed paperwork as needed to return to U.K. and really helpful throughout Highly recommend this hotel, we love it here and the resort is great

 
23-08-2021

af DimplesMo Newcastle upon Tyne, Storbritannien

ok, nothing special

We took a last minute holiday with my parents and 20 year old daughter and only booked the week before due to covid nerves. We specifically wanted an apartment and the one available had a sliding door between the main bedroom and a single bed in the living area, this looked deceptively large on the photos so be aware, it is no bigger than a small studio with minimal privacy between 'rooms'. My parents had the same style apartment next door to us. The apartment was basically clean, good sized bathroom, nice balcony and mini fridge. The air con is woefully inadequate. We were expecting tea/coffee making facilities, however the Greek government decreed cups, glasses, kettles etc in rooms to be a covid risk and so they are banned in all hotels and we had to buy paper cups for use in the room. We requested a larger room when we realised how small and lacking in privacy it was, however despite being told to return to the desk, and doing so 3 days running, there were no available larger rooms to move to and desk staff were not helpful so I gave up. We got a couple of things from the pool bar which were ok, and the barman in the main hotel at night was lovely and friendly. We did not eat in the hotel however could see a variety of uninspiring beige delights as the apartment overlooked the restaurant. My parents went down for coffee in the morning and apparently breakfast also looked uninspiring. Would I return? Maybe! Location was good and pool areas were nice but overpriced for what we got.