Bedømmelse af Alykanas Village

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

1392 bedømmelser
Meget godt
 
512
Godt
 
475
Middel
 
262
Mindre godt
 
88
Dårligt
 
55

5 nyeste bedømmelser

15-07-2019

Indlæg af season66 København, Danmark

Dejligt hotel, maden kedelig

Meget børnevenligt hotel. Masser af lege-muligheder på land og i vandlandet. Stranden også meget børnevenlig. Værelserne rummelige og rene. Sengene lidt hårde. God service fra personalet. Mad og vin en skuffelse. Udvalget af mad var stort. ALT for stort. Det havde været bedre om de have kælet for maden.

 
07-07-2019

Indlæg af madsl862 Zakynthos, Grækenland

Maden er dårlig

vi valgt at spise ude hele ugen. Maden levede ikke op til vores forventning på et 4 stjernet hotel. Alt var varme mad udefra, de bruger ikke selv køkkenet, så det spejlæg man får til sin morgenmad er ligesom et stykke gummi,

 
24-08-2016

Indlæg af Kitt L

Skøn ferie!

Vi (far, mor og barn på 3,5) var en uge på dette hotel i august måned 2016. Vi havde aldrig besøgt denne ø, så vi havde ingen idé om hvad der egentlig ventede os. Da vi ankom på hotellet blev vi hurtigt vist op til vores familie værelse, som var lyst moderne og velfungerende. Vi havde en dejlig udsigt ud over havet og vandrutsjebanerne. Samtlige pools var skønne og der var noget for enhver smag - og stranden var helt igennem fantastisk! Aldrig har vi oplevet så lækkert krystalklart vand. Stranden var meget børnevenlig og børnene kunne sagtens selv færdes i det lave vand. Maden i All inkl. Var ikke noget at råbe "hurra" for. Det smagte ikke af meget og det var meget præget af den massive mængde englænderne, der besøger netop dette hotel. Desuden var der også ekstremt meget larm i restauranten :/ maden og barpersonalet er faktisk det eneste negative vi har at sige om stedet. Vi kommer gerne igen næste år.

 
23-03-2021

Indlæg af Jodi S Burton Latimer, Storbritannien

Brilliant

Absolutely loved this place! Beautiful beach location, with very beautiful surroundings, locals were super friendly & inviting too. Evening entertainment was questionable, but we weren't there for that. A perfect place to chill! Rooms spacious, with all you need. Plenty of room around the pools. Staff worked hard to ensure tables were cleared in the dining room & food restocked quickly. Very enjoyable holiday! My first visit to Zante & I will surely be back!

 
16-01-2021

Indlæg af 539erionm Zakynthos, Grækenland

Lifeguard

Hello To Everyone Im The Lifeguard at The Waterpark Alykana Village i Want To thank All The People Who Write Wonderful Words About Me... I Wish Happy New Year And Healthy To All You And Hope See You All This summer