Alykanas Village

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til familiehotellet Alykanas Village, der ligger direkte på Alykanas lavvandede sandstrand på Zakynthos. Her trives hele familien blandt de mange pools, mini-plaskeland og flere træningsmuligheder både på land og til vands.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Større dobbeltværelser for 2-4 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-suiter med delt pool for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alykanas Village er et familiehotel beliggende på stranden i den rolige by Alykanas på Zakynthos. Hotellet består af 16 mindre bygninger opdelt i to blokke. I den ene er der reception og lobby samt dobbeltværelser, større dobbeltværelser og familie-værelser. I den anden blok er restauranten og familie-suiterne, det er også her, hvor mini-plaskelandet befinder sig.

Hotellet har flere pools. Ud over den store pool midt på hotelområdet er der en aktivitetspool til vandsport, en lavvandet børnepool, en lille pool direkte ved stranden, et mini-plaskeland med et lille piratskib, et gyngedæk, svampebrusere og tre vandrutsjebaner. Derudover er der selvfølgelig solstole og parasoller. Der er også solstole på plænen lige ovenfor stranden.

Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag. Der er også en snackbar ved poolen med udsigt over havet, der serverer is, kaffe, kolde drikke og enkle frokostretter som salat og pizza.

Der er også aktiviteter for både børn og voksne, der varierer afhængigt af årstid og vejrforhold. Kontakt informationsskranken for de seneste opdateringer. Animationsprogrammer, sportsaktiviteter og børneaktiviteter er rolige for at sikre en fredelig atmosfære på hele hotellet. Hotellet tilbyder også aftenunderholdning såsom karaoke, quizzer og shows. Hotellet har også en fodboldbane, en legeplads, et træningsrum til yoga og pilates samt et fitnessrum.

Hotellet tilbyder BabyClubs for børn mellem 0-3 år. De er åbne seks dage om ugen og drives af uddannet, engelsktalende personale og er mod betaling. Her er alt hvad du som forælder til små børn har brug for, fra soverum til udstyr fra førende virksomheder. Der er også en blød legeplads og plads til bleskift.

Gratis wifi overalt på hotellet. Gratis parkering. Lokaltrafik på hotellet. I centrum af Alykana, ca. 5 minutters gang fra hotellet, er der gode taverner og lokale butikker. I den gamle del af byen er det kirken og torvet, der er centrum, og her er der en rolig atmosfære.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder