Tilos Mare

Tilos Mare er et populært lejlighedshotel med pool og med gåafstand til både stranden og centrum af charmerende Livadia på Tilos, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

3 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På lejlighedshotellet Tilos Mare findes et poolområde med pool samt solstole og parasoller. Bar og skøn morgenmadsservering hver morgen.

Det er en kort gåtur til nærmeste strand. Strandene på Tilos er grus- eller stenstrande, og vandet er klart og fint. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Tilos

Apollo

På Apollo er der hyggeligt og rart. Der er kun 12 lejligheder, så atmosfæren er mere varm og familiær end på de større hoteller. Her bor du midt i pittoreske Livadia, og stranden ligger kun et stenkast væk.

Eleni Beach

Eleni Beach er et hyggeligt og velholdt lille hotel i rolige omgivelser på Tilos. Her bor du tæt på stranden og kan nyde den smukke udsigt over havet.

Livadia Beach

Livadia Beach er et roligt stille lejlighedshotel med have og havudsigt. Livadias gode rullestensstrand ligger lige udenfor og restauranterne i centrum ligger i gåafstand,

Irini (Tilos)

Hotel Irini er et charmerende hotel beliggende i en frodig have og nær en lille stenstrand i udkanten af Livadia på Tilos. I haven findes hotellets pool med solstole og parasoller, og fra hotellet er det kun få minutters gang ind til centrum, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et pænt lejlighedshotel nær stranden på Tilos. Hotellet ligger op ad et bjerg, og alle værelser har smuk udsigt over havet. Hotellet har en god beliggenhed nær både strand og centrum.

Michalis Studios

Michalis Studios er et lille lejlighedshotel i maleriske omgivelser på Tilos. Her bor du på en bjergskråning med en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Både stranden og centrum af Livadia er inden for gåafstand, så en dukkert i havet eller en restaurantaften er altid lige ved hånden. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde udsigten over havet på din ferie.

Olympus

Rejs til Tilos og bo i hyggelige lejligheder på Hotel Olympus. Herfra er der gåafstand til den dejlige strand, og hotellet ligger centralt, hvilket betyder, at du nemt kan kombinere fred og ro med byliv.