Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 14 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
4,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
udsigten
-
uden måltider derfor ikke udfyldt nr 6

Bekræftet køb : 2021-09-15


9 ud af 10

+
Udsigten og rengøring
-
Hurtigere wifi

Bekræftet køb : 2021-09-13


10 ud af 10

+
Rengøring, service og ikke mindst den fantastiske udsigt.
-

Bekræftet køb : 2021-09-13


10 ud af 10

+
En Fantastisk udsigt. En fin Studio lejlighed. Et venligt personale. Et meget Hyggeligt hotel.
-
Måske håndvasken og slangen /røret under.

Bekræftet køb : 2021-08-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

15 bedømmelser
Meget godt
 
13
Godt
 
2
Middel
 
0
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

26-07-2017

af Tina A Frederiksberg, Danmark

Smukkest udsigt

Skøn lejlighed med god plads, fint lille køkken. Velfungerende aircondition. Meget sød og meget hjælpsom værtinde, som gerne giver gode råd mv til udflugter. Hyggelig gårdmiljø. Høj rengøringsstandard. Perfekt beliggendehed - man har den bedste udsigt over havn, kyst og byen. I går afstand til det hele. Man bliver hentet ved færgen, da det ikke er velegnet til at gå med baggage. Ikke handicapvenligt. Man skal ha gode ben?

 
04-10-2021

af Angela C Liverpool, Storbritannien

Amazing host, fantastic views over the bay

Eletheria is a warm and welcoming host. The apartments are cleaned daily and very well equipped; Iron, hairdryer, oven, hob, fridge. The views over the bay of Livadia are truly wonderful. Highly recommended

 
03-10-2021

af welly11_11 Dalton-in-Furness, Storbritannien

Tiny Tilos big on wow factor

From getting off the ferry & being met by the lovely Eleftheria we knew we going to love Tilos, she transported us & our cases 5 mins up the road to the studios, WOW what a beautiful place, overlooking the little port, village & bay. Surrounded by terraces with places to sit in the shade she has put a lot of love into everything. We had room 5 on the top floor & loved everything about our studio, the balcony with amazing views, comfy beds with 2 pillows (love 2 pillows) little kitchen area which just suited us, plenty of plates, glasses, cutlery etc, microwave, kettle hot plate, must admit we didnt use as eating out was delicious & very reasonable, spotlessly clean & also iron & iron board , great full size hairdryer (hate my travel hairdryer) will definitely return in fact on early stages of planning 2022. Thank you Eleftheria for sharing your passion for your beautiful island..

 
02-01-2021

af andersweisb Ølstykke, Danmark

Amazing view of the harbor and city

Went on a prearranged trip to Tilos and Rhodes We chose this studio place and it did not disappointūüėģ We got the top right studio app. standing in front of the place. The view was just as we love it. Perfectly positioned with a view to the ferry docking beneath the place. When coming back from the beach the sun would be gone and you could sit on the balcony in the shades. Great place. All supermarkets deliver for free to this place (and others as well). Buy all the heavy stuff and have it delivered ūüėäūüĎć Only downside is the walk to city center. The descent is rather an up and down walk. Passing through the family owned (Mariana studio below) up and down staircases and thinking of the walk going back up ūüė¨ūü•Ķ Otherwise everything works perfectly at Michaelis

 
22-08-2019

af AndyGall1973 Manchester, Storbritannien

Simple rooms with stunning views over Livadia bay

Great value, simple rooms situated up the hill from Livadia harbour. The owners met me at the port on arrival and were very friendly/helpful. Excellent views across the stunning bay from the upper rooms. As the property faces East you can watch sunrise but not sunset, but the changing colours of the mountains as the sun sets on them is just as special. The walk up from town is quite steep but only takes 5 minutes. Highly recommended.