Michalis Studios

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Michalis Studios er et lille lejlighedshotel i maleriske omgivelser på Tilos. Her bor du på en bjergskråning med en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Både stranden og centrum af Livadia er inden for gåafstand, så en dukkert i havet eller en restaurantaften er altid lige ved hånden. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde udsigten over havet på din ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værtinden Elefteria, rengøringen og ikke mindst den fantastiske udsigt fra balkonen.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 16 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Michalis Studios er et lille lejlighedshotel på Tilos i ægte græske omgivelser. Hotellet ligger på en bjergskråning og tilbyder smuk udsigt over byen Livadia og det krystalklare hav.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed med en kort gåtur til Livadia-stranden, hvor du kan nyde skønne dyp i Det Ægæiske Hav. Restauranter og butikker er også inden for gåafstand, så det er let at slentre til en restaurant til middag om aftenen.

Lejlighederne har alt, hvad du behøver for at passe dig selv på ferien. Det venlige hotelpersonale tilbyder også gratis levering fra den lille købmand og kan arrangere biludlejning, hvis du vil udforske omgivelserne i bil eller køre til en anden strand som Eristos Beach, 7,5 kilometer væk. Hvis du ønsker at opdage en helt anden ø, såsom Rhodos, Symi eller Chalki, afgår både fra havnen, som er en kort gåtur væk. Hotellet tilbyder gratis transfer til og fra havnen.

Hvis du hellere vil blive på Tilos, anbefales ture i de naturskønne omgivelser. Her er flere gode vandrestier langs bjergstierne med små kapeller.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Store niveauforskelle og trapper i området.

Alle hoteller i Tilos

Apollo

Midt i maleriske Livadia på Tilos ligger det charmerende lille hotel Apollo. Med sine 12 lejligheder er atmosfæren varmt indbydende og familiær. Fra hotellet er der et stenkast fra både stranden og Livadias centrum og havnen.

Eleni Beach

Eleni Beach er et hyggeligt og velholdt lille hotel i rolige omgivelser på Tilos. Her bor du tæt på stranden og kan nyde den smukke udsigt over havet.

Livadia Beach

Livadia Beach er et roligt stille lejlighedshotel med have og havudsigt. Livadias gode rullestensstrand ligger lige udenfor og restauranterne i centrum ligger i gåafstand,

Irini (Tilos)

Hotel Irini er et charmerende hotel beliggende i en frodig have og nær en lille stenstrand i udkanten af Livadia på Tilos. I haven findes hotellets pool med solstole og parasoller, og fra hotellet er det kun få minutters gang ind til centrum, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et pænt lejlighedshotel nær stranden på Tilos. Hotellet ligger op ad et bjerg, og alle værelser har smuk udsigt over havet. Hotellet har en god beliggenhed nær både strand og centrum.

Olympus

Rejs til Tilos og bo i hyggelige lejligheder på Hotel Olympus. Herfra er der gåafstand til den dejlige strand, og hotellet ligger centralt, hvilket betyder, at du nemt kan kombinere fred og ro med byliv.

Elli Bay

Elli Bay ligger lige ved Det Ægæiske Hav i Livadia på øen Tilos. Her bor du på hotel i klassisk græsk byggestil med hvide vægge og blå vinduesrammer. Tæt på tavernaer og supermarkeder, hvis du vil lave enkle retter i lejligheden.

Irini (Tilos) sommer-24

Hotel Irini er et charmerende hotel beliggende i en frodig have og nær en lille stenstrand i udkanten af Livadia på Tilos. Hotellet er for alle over 12 år. I haven findes hotellets pool og fra hotellet er det kun få minutters gang ind til centrum, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.