Michael Studios

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Michael Studios er et lille lejlighedshotel i maleriske omgivelser på Tilos. Her bor du på en bjergskråning med en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Både stranden og centrum af Livadia er inden for gåafstand, så en dukkert i havet eller en restaurantaften er altid lige ved hånden. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde udsigten over havet på din ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 12 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Michael Studios er et lille lejlighedshotel på Tilos i ægte græske omgivelser. Hotellet ligger på en bjergskråning og tilbyder smuk udsigt over byen Livadia og det krystalklare hav.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed med en kort gåtur til Livadia-stranden, hvor du kan nyde skønne dyp i Det Ægæiske Hav. Restauranter og butikker er også inden for gåafstand, så det er let at slentre til en restaurant til middag om aftenen.

Lejlighederne har alt, hvad du behøver for at passe dig selv på ferien. Det venlige hotelpersonale tilbyder også gratis levering fra den lille købmand og kan arrangere biludlejning, hvis du vil udforske omgivelserne i bil eller køre til en anden strand som Eristos Beach, 7,5 kilometer væk. Hvis du ønsker at opdage en helt anden ø, såsom Rhodos, Symi eller Chalki, afgår både fra havnen, som er en kort gåtur væk. Hotellet tilbyder gratis transfer til og fra havnen.

Hvis du hellere vil blive på Tilos, anbefales ture i de naturskønne omgivelser. Her er flere gode vandrestier langs bjergstierne med små kapeller.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Store niveauforskelle og trapper i området.