Michael Studios

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Michael Studios er et lille lejlighedshotel i maleriske omgivelser på Tilos. Her bor du på en bjergskråning med en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Både stranden og centrum af Livadia er inden for gåafstand, så en dukkert i havet eller en restaurantaften er altid lige ved hånden. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde udsigten over havet på din ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 15 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Michael Studios er et lille lejlighedshotel på Tilos i ægte græske omgivelser. Hotellet ligger på en bjergskråning og tilbyder smuk udsigt over byen Livadia og det krystalklare hav.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed med en kort gåtur til Livadia-stranden, hvor du kan nyde skønne dyp i Det Ægæiske Hav. Restauranter og butikker er også inden for gåafstand, så det er let at slentre til en restaurant til middag om aftenen.

Lejlighederne har alt, hvad du behøver for at passe dig selv på ferien. Det venlige hotelpersonale tilbyder også gratis levering fra den lille købmand og kan arrangere biludlejning, hvis du vil udforske omgivelserne i bil eller køre til en anden strand som Eristos Beach, 7,5 kilometer væk. Hvis du ønsker at opdage en helt anden ø, såsom Rhodos, Symi eller Chalki, afgår både fra havnen, som er en kort gåtur væk. Hotellet tilbyder gratis transfer til og fra havnen.

Hvis du hellere vil blive på Tilos, anbefales ture i de naturskønne omgivelser. Her er flere gode vandrestier langs bjergstierne med små kapeller.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Store niveauforskelle og trapper i området.

Alle hoteller i Tilos

Apollo

På Apollo er der hyggeligt og rart. Der er kun 12 lejligheder, så atmosfæren er mere varm og familiær end på de større hoteller. Her bor du midt i pittoreske Livadia og stranden og havnen ligger kun et stenkast væk.

Eleni Beach

Nærmere stranden kan du næsten ikke komme. Fra balkonen er der en blændende havudsigt. På stranden er der gratis solstole.

Dream Island

Velkommen til græsk idyll! Dream Island er et velholdt og populært lille hotel, hvor du kan nyde Tilos' charme, når den er som bedst med havet som nærmeste nabo.

Livadia Beach

Livadia Beach er et roligt stille lejlighedshotel med have og havudsigt. Livadias gode rullestensstrand ligger lige udenfor og restauranterne i centrum ligger i gåafstand,

Irini (Tilos)

Hotel Irini er et charmerende hotel beliggende i en frodig have og nær en lille stenstrand i udkanten af Livadia på Tilos. I haven findes hotellets pool med solstole og parasoller, og fra hotellet er det kun få minutters gang ind til centrum, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et pænt lejlighedshotel nær stranden på Tilos. Hotellet ligger op ad et bjerg, og alle værelser har smuk udsigt over havet. Hotellet har en god beliggenhed nær både strand og centrum.

Tilos Mare

Tilos Mare er et populært lejlighedshotel med pool og pizzeria, og i gåafstand til både stranden og centrum af charmerende Livadia på Tilos, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.