Bedømmelse af Dream Island

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

97% af gæsterne anbefaler

161 bedømmelser
Meget godt
 
139
Godt
 
17
Middel
 
2
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

30-07-2017

Indlæg af C1159SMmarks Westendorf, Østrig

Romantisk, hyggeligt & lokalt

Super hyggeligt, smukt, stille sted. Vi kommer helt sikkert tilbage en dag! Det er de små ting der gør at Dream Island ikke får 5*. Intet wifi på værelserne, solstole er gamle og snack-/frokostbaren er ikke det vilde i forhold til nogen af de andre hoteller langs kysten! Men det fylder meget lidt, her er meget dejligt!!!! Personalet er meget søde og hjælpsomme, selv om der er lidt udfordringer med sproget.

 
05-05-2013

Indlæg af Altbocph Danmark

2. gang og lige så godt

Vi har på drømme øen 2 gange sidste år og det var lige præcis så godt som første gang. Akis og hans familie er super hjælpsomme og meget venlige. Akis er også god at snorkle med og med meddelsom og de forskellige fisk og dyr der er i vandet 10 meter væk fra hotelværelsets dør. Lidt længere nede ad staranden ligger der et vrag fra en tysk båd fra 2. verdens krig. Der er ikke så meget tilbage men den er et kig værd. Så vil du have en ferie uden stress så er dette øen. Udforsk de forskellige strand på øen og lej en bil, det kan godt anbefales. Husk badesko da det for det meste er stenstrande, men så slipper man også for sand over alt. Til Akis og familien, en stor tak for nogen gode ferier.

 
05-06-2012

Indlæg af Gudrun B Vangede, Copenhagen, Denmark

Ro og smukke omgivelser

Min 15-årige datter og jeg er netop hjemkommet efter en fantastisk uge på Dream Island. Hotellet er lille bitte og ligger som det sidste i byen direkte på skøn strand med gratis liggestole og parasoller. Vandet er klart, bliver hurtigt dybt, og man skal huske badesko, da der er sten. Det er en stor fordel, at hotellet ligger i udkanten af den lille by, for der er fuldstændig stille om natten, og man kan ligge og nyde lyden af bølgeskvulp :-) Betjeningen på hotellet er helt i top, og der er super rent og hyggeligt på værelserne. Ejeren er meget hjælpsom, og man føler sig virkelig velkommen!! Der er kun få hundrede meter ind til centrum af Livadia, hvor der ligger adskillige gode tavernaer, nogle minimarkeder og lidt gavebutikker. - Men ønsker man en ferie med mange seværdigheder og liv om aftenen, skal man vælge én af de andre græske øer. Tilos er så absolut for de "stille", der sætter pris på ro og smuk natur. -Og vi vender hellere end gerne tilbage på et senere tidspunkt :-)

 
12-10-2011

Indlæg af zatrikistis Oxford

Garanteret Tilfredshed !

Et flere år med store ferie. Helt afslappende! Vi kunne godt lide det en masse!

 
08-09-2019

Indlæg af Kyrre K

FANTASTIC BEACH HOTELL (our holiday august 21st to september 4th 2019)

Great place with super beachfront location. Good service with extremely nice hosts. Lovely atmosphere and absolutely fantastic place for those who enjoy quiet and relaxing Greek idyllic holiday. Can not get any better.