Transfer fra Santorini til Syros

Båden afgår fra/til Syros via havnen på Santorini hvor man flyver til. Fra lufthavnen på Santorini til havnen tager det cirka 25 minutter med bus.

  • Ved ankomst til Santorini om lørdagen sker overfarten til Syros c. kl. 12.00 om søndagen, og første overnatning er på hotel på Santorini. Rejsen foregår med en større færge og tager ca. 4 timer og 40 minutter i højsæsonen. I lavsæsonen (september og oktober) kan bådrejsen tage 5 timer og 30 minutter (dette er grundet lavsæson for bådtrafikken).
  • Ved hjemrejsen fra Syros til Santorini foregår overfarten om fredagen ca. kl. 09.00 og med overnatning på et hotel på Santorini (indgår i prisen) inden hjemrejse om lørdagen. Overfarten foregår med en større færge og rejsetiden er ca. 2 timer og 35 minutter. 

Transfer foregår med en almindelig færgeforbindelse, hvorfor ventetider mellem flyets ankomst og færgens afgang kan forekomme. På færgerne findes der siddepladser indendørs og der findes ligeledes et mindre dæk udendørs. Om bord er det muligt at købe enklere snacks/mad og drikkevarer.

Bemærk venligst
Afhængigt af uforudsete begivenheder uden for Apollos kontrol, såsom vejr og vind, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel, kan der forekomme ændringer og i sjældne tilfælde overnatninger på Santorini. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være et begrænset antal bådafgange.