Dolphin Bay

Lige ved en af Syros' fineste sandstrande er Dolphin Bay som et amfiteater med udsigt over bugten og havet. Familien vil hygge sig her, poolen, stranden og den ægte græske atmosfære vil ikke skuffe dig.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Dolphin Bay har et dejligt poolområde med pool med vandrutsjebane til lidt større børn og separat børnepool til de mindste med lille rutsjebane. Solstole og parasoller langs poolen, og der er også en poolbar. Hotellet har udsigt over den største og mest velorganiserede sandstrand på øen, Galissas Beach. Stranden er også blevet tildelt den internationale miljøpris Blå Flag. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

Hotellets buffetrestaurant Posidonia serverer morgenmad og middag. Frokost serveres i perioden 18. juni til 12. september. På Taverna Cavos, der ligger med en smuk udsigt over Galissas-bugten, serveres traditionelle græske retter og smage fra Middelhavet. Tavernaen åbner ved frokosttid og lukker ca. kl. 18.00. Ermoupolis - hotellets loungebar - er åben alle aftener og byder på en behagelig atmosfære og dine yndlingsdrinks.

Hotellet, som består af flere mindre bygninger, ligger i Galissas, ca. 600 meter fra et lokalt centrum med små tavernaer, et par supermarkeder og et lokalt folkeliv. Ca. 7 kilometer fra Ermoupolis. Lokaltrafik ved hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmad: Kl. 07. 45-11.00
Middag: Kl. 19.30-21.30

Værd at vide

  • Vandrutsjebanen er åben kl. 10.30-19.00 hver dag.

Alle hoteller i Syros

Apollon Kini

Apollon Kini - her kan du nyde bekymringsfri dage på et traditionelt hotel på Syros' østkyst. Hotellet er højt og roligt beliggende med udsigt over den nærliggende Kini Beach.

Boutique di Mare Hotel

Velkommen til Boutique di Mare Hotel på den græske ø Syros. Her møder traditionel kykladisk arkitektur ægte gæstfrihed lige ved Middelhavets kyster. Start din dag med morgenmad og en fantastisk havudsigt fra hotellets terrasse. Når dagen er ved at være slut, kan du slå dig ned der igen for at nyde en fortryllende solnedgang.