Boutique di Mare Hotel

Velkommen til Boutique di Mare Hotel på den græske ø Syros. Her møder traditionel kykladisk arkitektur ægte gæstfrihed lige ved Middelhavets kyster. Start din dag med morgenmad og en fantastisk havudsigt fra hotellets terrasse. Når dagen er ved at være slut, kan du slå dig ned der igen for at nyde en fortryllende solnedgang.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Trippel-værelser for 3 personer. Større dobbeltværelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hotellet var smukt og personalet var søde - omend lidt sløve. Stranden var også fin og hyggelig...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 67 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Boutique di Mare Hotel ligger lige ved Fetouri Beach på Syros' sydvestkyst. Ved stranden er der gode skyggeparasoller og skønne solstole. I perioden 15. juli til 30. august er solstolene og parasollerne på stranden mod betaling.

Hotellet har sin egen restaurant med en unik terrasse lige ved havet. Morgenmaden, som er inkluderet, serveres her, og senere på dagen kan du nyde både frokost og aftensmad her. Menuen byder på lækre retter inspireret af det græske køkken. Der er også en bar på hotellet, hvor du kan købe forfriskninger eller lade op med en kop kaffe.

Hotellet ligger lige ved stranden. Afstand til centrum, ca. 500 meter, refererer til det lokale centrum af Posidonia, der er et begrænset udvalg af små tavernaer og minimarkeder. Der er et busstoppested ca. 150 meter væk for dem, der ønsker at udforske øen Syros. Øens hovedstad, den smukke by Ermoupoli, og havnen ligger ca. 10 km væk. Gratis offentlig parkering er tilgængelig i nærheden, hvis du lejer en bil under dit ophold.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Syros

Apollon Kini

Apollon Kini - her kan du nyde bekymringsfri dage på et traditionelt hotel på Syros' østkyst. Hotellet er højt og roligt beliggende med udsigt over den nærliggende Kini Beach.

Dolphin Bay

Lige ved en af Syros' fineste sandstrande er Dolphin Bay som et amfiteater med udsigt over bugten og havet. Familien vil hygge sig her, poolen, stranden og den ægte græske atmosfære vil ikke skuffe dig.