Apollon Kini

Apollon Kini - her kan du nyde bekymringsfri dage på et traditionelt hotel på Syros' østkyst. Hotellet er højt og roligt beliggende med udsigt over den nærliggende Kini Beach.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Trippel-værelser for 3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Al personale var utrolig søde
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Apollon Kini på Syros er perfekt for dem, der søger afslapning og ro. Her er du omgivet af natur og den høje beliggenhed med udsigt over havet giver smukke udsigter fra solopgang til solnedgang. Start dagen med morgenmad på hotellets terrasse men udsigt over havet.

Gåafstand til Kini Beach, som efter sigende er en af øens smukkeste. Der er solstole og parasoller til leje på stranden, og når solen går ned, kommer byen til live. Restauranter, taverner og barer tilbyder lokale delikatesser, ægte smagsoplevelser og græsk musik.

Hotellet er højt beliggende, så man skal op ad en bakke, for at komme til hotellet. Lokaltrafik. Ca. 500 meter til centrum af Kinion og ca. 7 kilometer til øens hovedstad Ermoupoli.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Syros

Boutique di Mare Hotel

Velkommen til Boutique di Mare Hotel på den græske ø Syros. Her møder traditionel kykladisk arkitektur ægte gæstfrihed lige ved Middelhavets kyster. Start din dag med morgenmad og en fantastisk havudsigt fra hotellets terrasse. Når dagen er ved at være slut, kan du slå dig ned der igen for at nyde en fortryllende solnedgang.

Dolphin Bay

Lige ved en af Syros' fineste sandstrande er Dolphin Bay som et amfiteater med udsigt over bugten og havet. Familien vil hygge sig her, poolen, stranden og den ægte græske atmosfære vil ikke skuffe dig.