Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 14 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Stemningen og det venlige personale.
-

Bekræftet køb : 2022-07-30


9 ud af 10

+
Der var fred og ro, god beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-06-25


9 ud af 10

+
Det venlige personale. Ikke super professionelle men meget imødekommende.
-

Bekræftet køb : 2022-06-11


10 ud af 10

+
Stille og roligt
-

Bekræftet køb : 2022-05-28


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

508 bedømmelser
Meget godt
 
350
Godt
 
123
Middel
 
25
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

25-07-2014

af Sanne M Rudersdal, Danmark

Flot lejlighed med god beliggenhed

Vi havde lejet en lejlighed til 4 personer med havudsigt - og sikken en udsigt vi havde fra vores balkon. Lejligheden var rigtig pæn og der blev dagligt gjort rent og skiftet håndklæder og sengetøj. Fint køkken og gode senge. Der er tre pools tilknyttet hotellet og disse var på intet tidspunkt overrendt, så der var rig lejlighed til at få noget afslapning ved poolen. På under 10 min. var man inde i centrum af Skopelos by - en hyggelig spadsertur langs vandet. Sødt personale på hotellet, som altid stod klar til at hjælpe og med et smil.

 
03-08-2011

af HardyGudbjerg Svendborg, Danmark

Stille & roligt

Beliggenheden er perfekt for dem der kan lide et stille og rolig sted, med byens muligheder indenfor gåafstand.

 
14-07-2010

af griba Vanløse

Til en fantastisk ferie

Et super lejlighedshotel, med fantastisk service, altid smilende personale, dejlig beliggenhed og forplejning i bedste klasse. En ferie der, man kun kan nyde og vil tænke på at vende tilbage til.

 
09-08-2022

af Inspire13624874725

Beautiful view. Clean and lovely gardens , staff very friendly.

Skopelos is a beautiful place you get a love view from the hotel , the grounds are kept immaculate, pool lovely if you can get a sun bed as towels were on them very early and there isn’t enough to accommodate everyone , breakfast good, we had a great holiday.

 
05-08-2022

af Caroline S Cardiff, Storbritannien

Not as good as it was pre covid.

Thanks was our third stay at Skopelos Village. Two were pre covid so do understand things will have changed due to money lost in revenue. We paid for a sea view room, room 10. While you can see the see, it’s not directly overlooking the sea and would class it as a pool view. There was a birds nest on our balcony and unfortunately this prevented us from using our balcony. The mess, noise and insects attracted to the nest made it unpleasant to use. They have lost most/all of their staff so understand that things will take to get a while to get back to how it was. They no longer provide use of an iron but expect you to pay 5 euros per item. No longer a weekly omelette station at breakfast, no longer provide transport to a local beach. While these things aren’t much, having previously been and had them, it was disappointing. The big thing the hotel is missing, and it shows, Is management presence. I saw no management at all in 11 days. We probably wouldn’t return again but we have enjoyed our holidays here but maybe fonder memories on our 1st and 2nd visit.