Skopelos Summer Homes

Skopelos Summer Homes ligger kun en kort gåtur fra stranden i byen, og de hyggelige centrale dele af Skopelos by. Her kan du slentre rundt i omgivelserne og bare nyde stedets ægte atmosfære. Mens solen går ned i havet, strømmer folk til de hyggelige taverner og caféer ved havnen.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder i etage for 4-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værelset lå lidt for sig selv - det kunne være bedre
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 2 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skopelos Summer Homes er et lejlighedshotel med rummelige lejligheder til dig, der ønsker muligheden for selv at lave et par måltider i ferien. Men til de rigtig dovne ferier er der kun få minutters gang til havnen med restauranter, taverner og barer.

Hotellet lokker med et poolområde med solstole og parasoller. Den nærmeste strand er stenstranden i byen. Stranden er en offentlig strand, og i begyndelsen og slutningen af sæsonen er der ingen solstole eller parasoller der. I højsæsonen er der nogle taverner, der tilbyder solstole og parasoller til deres besøgende. Der er mange fantastiske strande på øen, og der er ikke langt at gå; Glyfoneri Beach ca. 2 kilometer og til strande som Glysteri Beach, Stafilos Beach og Velanio Beach mellem 3-4 kilometer. For nogle af dem kan du tage en bus, eller du kan vælge at leje en bil.

Der er ingen reception på hotellet. Det kan nogle gange være svært at komme frem med transferbussen, og bussen skal muligvis stoppe omkring 200 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Stejl bakke op til hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Skopelos

Aeolos Skopelos

Hotel Aeolos er smukt beliggende og med gåafstand til stranden ved Skopelos havn. Det store poolområde vender direkte mod havet. Vi anbefaler at besøge Skopelos by, hvor du finder små butikker, taverner og cafeer, som ligger bare 500 meter fra hotellet.

Skopelos Village

Skopelos Village er et populært hotel, smukt omgivet af blomstrende bougainvillea. Under indspilningen af filmen Mamma Mia boede nogle af skuespillerne her!

Sunrise Village Skopelos

Sunrise Village har en dejlig beliggenhed langs med kystvejen lige udenfor Skopelos by. Herfra har du både strand og centrum indenfor bekvem gåafstand. Hvis du vælger at blive på hotellet, er poolen et godt sted at tage en dukkert.

Stafylos

Velkommen til Stafylos, et familiedrevet lille lejlighedshotel kun 4 km fra byen Skopelos. Hotellet ligger på toppen af en bjergskråning dækket af grønne fyrretræer med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en dukkert i poolen, en noget forfriskende fra poolbaren eller gå en tur ned til stranden for et dyp i havet.

Aegeon

Aegeon er et familiedrevet hotel smukt beliggende på en bakke, lige uden for byen Skopelos. Her kan du svømme i poolen og bare nyde udsigten. Lej gerne en bil for at komme rundt på øen og til strandene.

Ariadne Skopelos

Ariadne på Skopelos er et lille og hyggeligt hotel med en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Fra hotellet er der gåafstand til stranden. Her kan du nyde en lækker morgenmad med indslag af lokale produkter.

Pera

Fra lejlighedshotellet Pera har du en fantastisk udsigt over Skopelos by med de hvide huse og havet. Her findes det meste, du behøver for en vellykket ferie - rummelige lejligheder med et veludstyret køkken og gåafstand til den hyggelige havnepromenade i Skopelos.

Pension Soula

Familieejede Pension Soula er et hyggeligt hotel, der serverer traditionel græsk morgenmad med grøntsager fra hotelejerens egen have. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og om aftenen kan du tage ind til Skopelos by og tage del af udbuddet af gode restauranter.

Denise

Hotel Denise i byen Skopelos tiltrækker med en fantastisk udsigt fra det lille poolområde. Med gåafstand til både centrum og strand, er hotellet det perfekte udgangspunkt for din ferie. Hvis du vil udforske øens strande og nyde lokale specialiteter på tavernerne ved havet - kan Denise kan være din base i denne autentiske græske by.

Ionia

På hotel Ionia bor du tæt på Skopelos bys snoede stræder, butikker, cafeer og taverner. På hotelområdet er der et poolområde samt en poolbar, som serverer friske drikkevarer. Hvis du er i humør til at gå på opdagelse udenfor hotelområdet, så er der gode busforbindelser til resten af øen, og det er også muligt at leje bil og udforske øen på egen hånd.

Rigas

Rigas er et hyggeligt hotel, som er bygget i en arkitektur, der afspejler området. Ved poolen kan du nyde rolig musik samt en dejlig blomsterduft fra de omkringliggende haver. Bo i dobbeltværelser eller familie-værelser - morgenmadsbuffet er inkluderet i begge.

Skopelos Holidays Hotel & Spa

På Skopelos Holidays Hotel & Spa venter en ferie i skønne omgivelser, og her findes noget for hele familien. De voksne kan se frem til spabesøg, og for børnene er der et dejligt poolområde. For dem, der vil have lidt ekstra, så anbefaler vi at booke en bungalow med delt pool eller med en privat pool.