Maistros

  • • Nær havnepromenaden i Skopelos by
  • • Pænt poolområde
  • • Fantastisk udsigt over Skopelos by
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Fra lejlighedshotellet Maistros har du en fantastisk udsigt over Skopelos by med de hvide huse og havet. Her findes det meste, du behøver for en vellykket ferie - rummelige lejligheder med et veludstyret køkken og gåafstand til den hyggelige havnepromenade i Skopelos.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og formidable udsigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 11 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Maistros er beliggende i rolige omgivelser et stykke fra Skopelos by. Hotellet har ingen pool, men gæsterne kan benytte poolen på Hotel Skopelos Village, ca. 300 meter væk.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Have. Parkering ca. 150 meter fra hotellet. Hotellet har ingen reception, så ved ankomst sidder nøglen i døren. Somme tider må transferbussen stoppe ca. 200-250 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Bakke fører op til hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Afstanden til stranden (200 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil.