Dimitrios

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til det enkle lejlighedshotel Dimitrios beliggende på en bjergskråning nær Skopelos by. Fra hotellet har du en dejlig udsigt over byen og havet, og hvis du vil slappe af med en pool-dukkert, kan du bruge poolen på søsterhotellet Dionyssos. Hvis du hellere vil svømme i havet, er en lille sandstrand en kort gåtur væk.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dimitrios er et lille og enkelt lejlighedshotel med en central beliggenhed i et frodigt bjergområde. Herfra har du gåafstand til både stranden, nede ved havnen og byen Skopelos med hyggelige restauranter og caféer.

Det er ca. 400 meter til den lille strand i Skopelos. Stranden har grovkornet sand blandet med sten, og der er solstole mod betaling. Den populære strand Stafilos ligger ca. 4 kilometer væk, hertil går både badebåde og busser.

Som gæst hos Dimitrios er du også velkommen til at benytte poolen på nabohotellet Dionyssos, som ligger ca. 75 meter væk.

Benyt lejligheden til at udforske byen Skopelos, ved havnen er der mange restauranter, og de, der ligger på en bjergskråning, tilbyder en fantastisk udsigt over havet. Det er også en god ide at leje en bil og udforske øen Skopelos på egen hånd.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Turistområde med lokaltrafik. Folkelivet kan opfattes som forstyrrende. Trapper og niveauforskelle. Båden sætter gæsterne af omkring 400 meter fra hotellet. Der er mulighed for transport af bagage.