Kivo Art & Gourmet

  • • Smuk udsigt over havet
  • • Rolige omgivelser
  • • Nyd det traditionelle græske køkken på hotellet
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

På Kivo Art & Gourmet bor du i rolige omgivelser på en bakke ovenfor badebugten Vasilias. Fra hotellets poolområde har du en fantastisk udsigt over havet. Hotellet værner om det traditionelle græske køkken og benytter sig af egendyrkede, lokale råvarer. Gå ikke glip af hotellets madlavningskurser!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden og udsigten, efter vi fik et værelse med udsigt. Rengøring og ground staff var utrolig venlige.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Kivo Art & Gourmet ligger i det rolige område Vasilias mellem Megali Ammos og Achladies. Her findes et poolområde med fantastisk udsigt over havet. Pool med børnesektion samt solstole og parasoller.

På Kivo Art & Gourmet har du mulighed for at nyde udsøgt mad. Hotellet har en dejlig græsk restaurant, Kivo Creative Greek Restaurant, med en prisbelønnet kok. Her fokuserer man på traditionelle græske opskrifter, gerne med egendyrkede eller lokale, økologiske grøntsager. En aften om ugen tilbyder hotellet madlavningskursus og der er også en vinkælder.

Reception. Vaskeservice mod betaling. Hotelbus til Skiathos by og stranden nogle gange om dagen. Mange niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Ca. 2 km til nærmeste minimarked. Hvis du skal til Skiathos by afgår der lokalbusser ved hovedvejen eller taxibåde fra stranden. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Alle hoteller i Vasilias

Kassandra Bay

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde til ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Kassandra Bay Suites & Spa

Hotel Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos er en del af det større Kassandra Bay-kompleks, og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet lokker med sin beliggenhed lige ved siden af Vasilias-stranden og et hyggeligt poolområde. For en ekstra luksuriøs ferie, så kan du booke et deluxe-værelse med privat pool.

Skiathos Club

Oplev hotel Skiathos Club beliggende i det naturskønne Katsarou-område, på en bakke ca. 800 meter ovenfor Vasilias-stranden på Skiathos. Herfra har du en fantastisk panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en svømmetur i poolen eller oplev seværdighederne i nærheden.