Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 16 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Udsigten fra værelset og pool
-
Forbyde rygning på terrassen ved værelse

Bekræftet køb : 2021-10-09


9 ud af 10

+
Alt var generelt udemærket. Personalet i topklasse. Udsigten unik. Morgenbuffeen dejlig.
-
Lejlighed 23: Særdeles svært at indstille vandtemperaturen ved bruser. Trænger til nyt blandingsbatteri. Håndværk er sjusket og uprofessionel. Eksempel: trappen til overetagen i lejligheden er “amatøragtig lavet” - skruehuller er ikke spartlet ud, men bare malet over. Det KAN ikke være en professionel det har udført det malerarbejde…… 20 minuters spartelarbejde havde klaret det lille problem. Resultat ser sjusket ud.

Bekræftet køb : 2021-10-02


8 ud af 10

+
Havudsigten og renligheden
-

Bekræftet køb : 2021-08-21


8 ud af 10

+
Udsigten og personalet.
-
Badeværelserne har set bedre tider, men fungerer.

Bekræftet køb : 2021-08-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

152 bedømmelser
Meget godt
 
78
Godt
 
49
Middel
 
15
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

16-09-2020

af JanKj København, Danmark

Fantastisk udsigt

Vi boede i en Studio lejlighed med ugeneret terrasse/altan. Værelse med db.seng og en enkeltseng, lille veludstyret køkken med service til 3 personer, og pænt badeværelse. Venligt og imødekommende personale. Man skal være "godt til bens" for terrænet går hele tiden op og ned. Hotellet ligger tæt på alting - bycentrum med restauranter - havneområdet - og en dejlig sandstrand. Udsigten fra det højtliggende hotel er fantastisk.

 
23-05-2017

af Ninne J

Fantastik udsigt sødt personale

Den flotteste udsigt nogensinde! 2 værelse lejlighed, spartansk indrettet, men fint nok. Man får motioneret når man skal ned og op til byen. Som at bestige et bjerg . Ikke for folk med ben problemer. Vores køleskab hylede og Per, så vi slukkede det om natten.

 
01-09-2015

af 976vinnies Rødovre, Danmark

Dejligt hotel med fantastisk udsigt

Vi boede i 1 værelses lejlighed. Ikke særlig stor, men fint indrettet med en dejlig ugenert balkon. Køkkenet er sparsomt udstyret, men der er da mulighed for at lave morgenmad eller et andet let måltid. Byen er fyldt med gode restauranter, så man er alligevel ikke så fristet til, selv at lave mad. Poolområdet er pænt og hyggeligt og der er ikke langt til hverken strand eller by. Hotellet ligger højt, så gåturen op er lidt anstrengende. Stor ros til personalet på hotellet, som er venlige og imødekommende. Dejligt at være der og vi kommer gerne igen

 
03-06-2015

af Louise C Allinge, Danmark

Dejlige små lejligheder med pragtfuld udsigt

Man skal være terrængående, da der er trapper og bakker overalt omkring hotellet - men det giver en dejlig udsigt. Lejligheden er ikke stor - man skal spise på terrassen/balkonen udenfor - det kan udfordring i regnvejr. Fantastisk udsigt fra terrassen.

 
19-06-2013

af JoanP847 Østerbro, Danmark

Forfærdelige adgangsforhold til hotellet

14 dage på dette hotel med den smukkeste udsigt. Men de mest forfærdelige adgangsforhold. Der var flere muligheder for at komme til hotellet, men det blev det absolut ikke bedre af. Det kostede os en taxa hver dag, når vi havde været i byen. Vi havde forventet, at byen lå "i baghaven", men man skal ned ad bjerget for at komme dertil. Det gjorde, at vi f.eks aldrig gik aftenture, bare for at slentre rundt i byen. Turen ned til den dejlige strand, var trapper, trapper og en stigning på over 30%, Værelserne er slidte. Vi havde lejlighed, men det kan man dårligt kalde et værelse med 2 senge og køkkenadgang. Ikke en stol eller bord indenfor. Dvs. at vi altid enten skulle være på balkon eller i sengen. Ikke godt nok. Personalet er venligt og imødekommende.