Poseidon (Skiathos)

På Poseidon bor du på en bakke mellem Skiathos by og Megali Ammos i fine lejligheder. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Der er gåafstand både til stranden i Megali Ammos og Skiathos by fra hotellet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder superior for 2 personer eller 2-3 personer. 1-værelses lejligheder superior i etage for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service, altid pænt rent, altid smilende personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Poseidon er beliggende med skøn udsigt over Megali Ammos og havet. Hotellet består af en større og mindre bygning. Ved poolområdet findes en poolbar samt solstole og parasoller. Gratis wifi ved poolområdet. Stejl bakke fører op til hotellet. Lokaltrafik. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 350 m fra hotellet. Bagagen transporteres.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

  • Nogle værelser og lejligheder ligger nær poolbaren.

Alle hoteller i Skiathos by

Meltemi (Skiathos)

Dejligt hotel i Skiathos by nær havnen. Hotellet er smukt beliggende med kort gåafstand til den gamle bydel.

La Piscine

Velkommen til La Piscine, et hotel kun for gæster over 16 år. Her får du en fantastisk beliggenhed med kun 5 minutters gåtur fra Skiathos centrum. Hotellet ligger i et roligt område og har en stor pool, restaurant og vinbar. Slap ved poolen, spis lækker mad i restauranten eller gå på opdagelse i butikkerne og besøg restauranterne i havnen.

Alkyon Skiathos

Alkyon er centralt beliggende i Skiathos by, nær havnen og kun en kort gåtur fra den gamle bydel. Herfra har du kun 5 minutter til fods til butikker, barer, restauranter og det livlige natteliv. Hotellet har en dejlig tagterrasse med fantastisk udsigt over havet og havnen.

Stellina

Stellina byder på et dejligt poolområde i rolige omgivelser. Her venter afslappende dage og gåture ind til Skiathos by. Hvis du bliver på hotellet, er der både en bar og en frokostrestaurant.