En smagfuld ferie

På Skiathos er der masser af hyggelige taverner, der garanterer gastronomisk tilfredshed. Her får du vores bedste restaurant og madtips.

Meze

Grækerne er kendt for deres gæstfrihed og gode mad. Find en hyggelig taverna og bestil flere små retter, meze, til deling. Skålene kommer ind på bordet, når de er færdige. En god måde at hygge sig omkring et måltid! Her er nogle af vores absolutte favoritter:

  • Saganaki – friturestegt ost
  • Stifado – kødgryde med smagfulde krydderier
  • Tzatziki – yoghurt, agurk og hvidløg
  • Dolmadakia –  fyldte vinblade med ris
  • Tirokriketter – friturestegte ostekroketter

Græsk kaffe

En oplagt feriedrik i Grækenland er iskaffe - frappé. Frappé er super godt i varmen og findes i et utal af smagsvarianter. Prøv også den lækre, traditionelle græske kaffe lavet i en speciel krukke, en såkaldt briki og serveret i små kopper.

Græsk salat

Dionyssos

I en malerisk sidegade til Papadiamantis i Skiathos by finder du denne familietaverna. Opskrifterne er overleveret i flere generationer og er omhyggeligt udvalgt. I en stille og hyggelig atmosfære kan du nyde græske specialiteter her.

Restaurant Limanaki 

Restaurant Limanaki, der ligger ved siden af Hotel Alkyon, byder på en dejlig udsigt over ølandskabet Pounda Marago, Tsougria og Tsougriaki. Lyt til stille musik blandet med lyden af bølgerne, mens du nyder græske og internationale specialiteter.

Restaurant i Megali Ammos

El Greco

Få en perfekt start på aftenen med en dejlig middag på El Greco. Prøv en af de græske specialiteter - moussaka eller måske grillet blæksprutte. Her er noget for enhver smag med en bred vifte af græske og internationale retter.

Loutraki

Hvorfor ikke tage båden fra Skiathos By til Loutraki for at nyde en lækker middag med friske råvarer fra havet og bjergene. I havnen finder du flere små kroer, der alle har en personlig stil og ægte græsk atmosfære. Nyd god mad og udsigten til havet i solnedgangen.

Eksklusive Windmill 

Hvis du ønsker en uforglemmelig aften på et af Skiathos mest eksklusive restauranter, bør du helt sikkert vælge Windmill Restaurant. Det ligger midt i det nye distrikt, med en smuk udsigt over hele byen og havnen, og menuen byder på masser af lækkerier fra det internationale køkken. Vi anbefaler at du bestiller et bord.

Mamma mia, hvor lækkert!

 I nærheden af det berømte sted, hvor indledningscenen i Mamma Mia blev optaget, finder du restauranten The Final Step, som virkelig ligger på det sidste trappetrin. Den gode mad og den betagende udsigt over Skiathos by garanterer en romantisk aften.

Lyhnari

Hvis du besøger restaurant Lyhnari en gang i Skiathos by, kan du være sikker på, at du vil komme tilbage igen. Læn dig tilbage og nyd den lækre mad, der har givet Lyhnari sit gode omdømme. Her vil du uden tvivl få en god aften med traditionel græsk mad i restaurantens hyggelige have.

Asprolithos

Asprolithos er en skjult perle med over tredive gode græske retter på menuen. I en baggård i Skiathos By finder du denne udsøgte restaurant.

Nu swinger det!

Den hyggelige Rock'n Roll Bar ligger i den gamle havn i Skiathos by. Det betragtes som en af de ti bedste barer i Europa. Gå ikke glip af deres specialitet, som er friske drikkevarer lavet af friske frugter.

Restaurant i Skiathos By
Friskpresset appelsin juice

Appelsinjuice

Friskpresset appelsinsaft i Grækenland er noget af de bedste. Sæt dig ned på et serveringssted i havnen og nyd den søde drink mens du ser på det myldrende folkeliv.

Frozen Yoghurt

I midten af Papadiamantis hovedgade i Skiathos By finder du en frozen yoghurtbar. Her kan du vælge mellem forskellige smagsoplevelser og tilbehør. Når du vælger hvad og hvor meget du vil, betaler du pr. vægt.

Lo&La

Hvis du leder efter italiensk mad, er Lo & La i Skiathos By et fremragende valg. Her tilbydes god mad og god service kombineret med en fantastisk udsigt over den gamle havn.