Silver Beach

Hotel Silver Beach i Koukounaries på Skiathos er enkelt og hyggeligt. Der er en fin snackbar, pool i haven og måske bedst af alt – hotellet ligger i gåafstand til flere af de gode strande, der har gjort Skiathos til en så populær destination i Grækenland.


Værelsestyper

Standard-værelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Silver Beach hotel i Koukounaries er der en pool i haven, den er omgivet af solstole og parasoller, som gæsterne kan låne. Der er en pool-/snackbar, der serverer forfriskninger og lette retter fra frokosttid til tidlig aften.

Wifi på hele hotellet. Hotellets reception er åben i dagtimerne og tilbyder gratis deponering.

Hotellet ligger i gåafstand fra flere af Skiathos' bedste strande. Den nærmeste er Koukounaries Beach, men der er ikke meget længere til Agia Eleni Beach, Little Banana Beach eller Xenia Beach, længst er til Banana Beach, men stadig ingen store afstande.

Ca. 7 kilometer til Skiathos by. Busnettet er veludviklet på Skiathos, og det er nemt at komme rundt på øen og mellem strandene. Hvis du lejer en bil på ferien, er der gratis parkering på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Koukounaries

Panorama (Skiathos)

På hotel Panorama bor du i pæne værelser nær Koukounaries-stranden. Her er et hyggeligt poolområde og en poolbar som serverer forfriskende drikkevarer. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til det lokale centrum i Koukounaries med supermarked, restauranter og flere barer.

Skiathos Palace

Hotel Skiathos Palace er højt beliggende med panoramaudsigt over det smukke Ægæiske Hav og Koukounaries Beach. Her er pæne værelser og et skønt poolområde. Nogle af Skiathos' bedste strande ligger indenfor gåafstand. Gå ikke glip af grillrestauranten White View, der serverer græsk mad og friske skaldyr.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique er et hyggeligt hotel som ligger i nærheden af stranden Koukounaries på øen Skiathos. Her findes en pool og børnepool samt den kendte gourmetrestaurant Elia's som serverer moderne græsk mad. Hotelområdet er grønt og frodigt med palmer og en smuk blomstrende have.

Elivi

Elivi er et flot designet hotel med en perfekt beliggenhed over stranden på Skiathos. Her venter en feriero indlejret i fyrretræer og pools og et stort udvalg af restauranter med alt fra græske specialiteter, asiatiske smage til påvirkninger fra køkkenerne omkring Middelhavet.