Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 8 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,5 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Super familie hotel
-

Bekræftet køb : 2022-10-01


3 ud af 10

+
Venligt personale
-
Værelset vi boede i havde kun et lille vindue ude på badeværelset. Terrassen lå udenfor hoveddøren på et fællesområde som også fungere som gang til andre værelser. Derfor var der meget trafik fra andre gæster. Der var ingen brandalarmer på værelset og dermed heller ingen flugt muligheder hvis der opstod brand.

Bekræftet køb : 2022-08-06


10 ud af 10

+
Utrolig dejlig personale
-

Bekræftet køb : 2022-05-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

310 bedømmelser
Meget godt
 
243
Godt
 
46
Middel
 
14
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

01-09-2010

af Denrejsende32 Esbjerg

Godt hotel til prisen

Optimal beliggenhed ved to af de bedste strande på Skiathos. Hotellets personale var venlige og imødekommende og rengøringen var i top. Alt i alt et godt hotel til prisen.

 
22-10-2022

af mbanner38

Another great holiday at The Panorama

Once again this September, we had a great 2 weeks at this brilliant family run hotel, great rooms, food & service, pool etc....looking forward to returning in 24. Restaurant was good, but is now much better and simpler menu, and the decor and layout has been modernised....it attracted more people to walk in and havve a good night in the restaurant and bar.

 
08-10-2022

af Janet L

Highly recommend

What can we say another fantastic stay at this family run hotel,all we could ask for clean rooms,cleaned every day ,breakfast lovely fresh and well presented, poolside amazing,welcoming warm staff all round,great nightime atmosphere would totally recommend you stay here you won't be disappointed ,10 mins from a lovely beach,bus stop outside the hotel to go into town,would recommend getting on local bus to and from the airport it cost us 8 euros from hotel to airport bargin..thanks for a great hoilday !!!

 
08-10-2022

af Janet A

Lovely and well run hotel

What a lovely place to stay. Couldn’t fault it. Really clean, friendly staff and maid service fantastic. Small and friendly but with every facility. Breakfast choice was great. Food in bar was delicious. Pool area relaxing. Room was spot on. Bus stop outside made it easy to travel along the coast of the island.Koukanaries beach too big for us but we were in walking distance to smaller ones. It is 30 to 40 mins in busy times to get into town but not really a problem. Great holiday.

 
08-09-2022

af LindseySmith1969

Rude staff and poor facilities

I have stayed here previously but was not as good this stay and would not go again. Staff rude to a point I spoke to them about this whilst I was there. Leaking pipe in bathroom, which was noisy and left water in floor took three days to sort. Air Consitioing in room noist even when on quiet setting. Beds and pillows uncomftable. Breakfast poor