Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique er et hyggeligt hotel som ligger i nærheden af stranden Koukounaries på øen Skiathos. Her findes en pool og børnepool samt den kendte gourmetrestaurant Elia's som serverer moderne græsk mad. Hotelområdet er grønt og frodigt med palmer og en smuk blomstrende have.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter premium for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 12 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mandraki Village Boutique Hotel er et roligt hotel som ligger i nærheden af stranden Koukounaries på øen Skiathos. Bygningerne på hotellet er traditionelle pastelfarver, hvilket skaber en gæstfri og indbydende atmosfære.

På hotellet findes et fint poolområde, der passer til hele familien, separat børnepool, solstole, parasoller og en poolbar. Livemusik og grill ved poolområdet hver uge.

På hotellet ligger den velkendte gourmetrestaurant Elia's som serverer moderne græsk mad. I baren The White Bar servereres morgenmadsbuffet, frokostretter og drinks om aftenen.

Der findes en legeplads i haven.

Der er ca. 20 minutters promenade til den finkornet sandstrand Koukounaries, hvor der er flere taverner og vandsportsaktiviteter som vindsurfing og vandski. Der er ca. 12 km til Skiathos by, bus afgår flere gange i timen.

Værd at vide

Niveauforskelle på hotelområdet. Natur- og turistområde med gennemkørende trafik.

Vær opmærksom på

Deluxe-værelser for 2-3 personer og junior-suiter premium for 2-3 personer kan kun bookes i sommersæsonen 2022.

Alle hoteller i Koukounaries

Panorama (Skiathos)

På hotel Panorama bor du i pæne værelser nær Koukounaries-stranden. Her er et hyggeligt poolområde og en poolbar som serverer forfriskende drikkevarer. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til det lokale centrum i Koukounaries med supermarked, restauranter og flere barer.

Skiathos Palace

Hotel Skiathos Palace er højt beliggende med panoramaudsigt over det smukke Ægæiske Hav og Koukounaries Beach. Her er pæne værelser og et skønt poolområde. Nogle af Skiathos' bedste strande ligger indenfor gåafstand. Gå ikke glip af grillrestauranten White View, der serverer græsk mad og friske skaldyr.

Silver Beach

Hotel Silver Beach i Koukounaries på Skiathos er enkelt og hyggeligt. Der er en fin snackbar, pool i haven og måske bedst af alt – hotellet ligger i gåafstand til flere af de gode strande, der har gjort Skiathos til en så populær destination i Grækenland.