Mandraki Village Boutique Hotel

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Mandraki Village Boutique er et hyggeligt hotel som ligger i nærheden af stranden Koukounaries på øen Skiathos. Her findes en pool og børnepool samt den kendte gourmetrestaurant Elia's som serverer moderne græsk mad. Hotelområdet er grønt og frodigt med palmer og en smuk blomstrende have.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 12 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mandraki Village Boutique Hotel er et roligt hotel som ligger i nærheden af stranden Koukounaries på øen Skiathos. Bygningerne på hotellet er traditionelle pastelfarver, hvilket skaber en gæstfri og indbydende atmosfære.

På hotellet findes et fint poolområde, der passer til hele familien, separat børnepool, solstole, parasoller og en poolbar. Livemusik og grill ved poolområdet hver uge.

På hotellet ligger den velkendte gourmetrestaurant Elia's som serverer moderne græsk mad. I baren The White Bar servereres morgenmadsbuffet, frokostretter og drinks om aftenen.

Der findes en legeplads i haven.

Der er ca. 20 minutters promenade til den finkornet sandstrand Koukounaries, hvor der er flere taverner og vandsportsaktiviteter som vindsurfing og vandski. Der er ca. 12 km til Skiathos by, bus afgår flere gange i timen.

Værd at vide

Niveauforskelle på hotelområdet. Natur- og turistområde med gennemkørende trafik.

Afrejselufthavn-københavn