Suzanna

  • • klip-klap afstand til stranden
  • • Meget charmerende
  • • Frodige omgivelser

Lejlighedshotellet Suzanna har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Achladies. I lejligheden har du alt, hvad du behøver for at nyde morgenmaden hjemme. Hotellet tilbyder lejligheder i forskellig størrelser og et poolområde med en separat børnepool. På stranden Achladies er der vandsportsaktiviteter og bådtaxa til Skiathos by.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

To altaner og fin rengøring
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 11 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Suzanna er et charmerende og familiært lejlighedshotel bestående af 2 bygninger. Poolområde med separat børnepool, solstole og parasoller. Opholdsrum med tv. Gratis wifi på fællesområder og ved poolområdet. Kaffemaskiner kan lånes i receptionen.

Hotellet er beliggende i det centrale Achladies nær butikker og restauranter. Ca. 4 km til Skiathos by. Regelmæssige busforbindelser. Lokaltrafik der kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Lokaltrafik, der kan opfattes som forstyrrende.

Alle hoteller i Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel, som har en skøn udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder som alle har havudsigt og gratis wifi. Når du får lyst til et dyp i havet, ligger stranden blot en kort gåtur herfra.

Esperides

På Hotel Esperides bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Azzurro

Azzurro er et lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.