Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

825 bedømmelser
Meget godt
 
288
Godt
 
314
Middel
 
155
Mindre godt
 
46
Dårligt
 
22

5 nyeste bedømmelser

03-10-2018

af Bent O Nivå, Danmark

Super hotel

Dette hotel er helt i topklasse. Gode rene værelser med fin udsigt. Hotellets personale er absolut fremragende, med super service. Hotellets buffet er god og varierende, men bliver måske en smule kedelig efter 2 uger, på trods af hyppig udskiftning.

 
05-09-2017

af Feriebilleder Denmark

Fantastisk service

Fantastisk hotel direkte på stranden. Fine værelser og rengøring hver dag hele ugenūüėČMaden fin og varieret med mange forskellige retter. Personalet yderst servicemindede. Vi var der en uge i midten af aug. Dog kunne der godt have været lidt flere solsenge ved poolen.

 
04-09-2017

af Niels51 Brøndby, Danmark

Super beliggenhed

Havde set dette hotel ved tidligere besøg på Skiathos, hvorfor vi besluttede at prøve det i en uge. Og vi blev absolut ikke skuffede, selv om vi var lidt betænkelige ved halvpensionen (som vi ikke kunne fravælge hos vores rejseudbyder). Det viste sig, at morgenmaden var helt efter vores smag. Aftenbuffeten var som forventet og der var stor variation i retterne hen over ugen. Beliggenheden er super og havudsigt giver ro i sjælen. Stranden er rigtig god og ingen problemer med at få solseng. Kommer gerne igen.

 
03-09-2017

af Susanne20479 Dragør, Danmark

Skønt sted

Indrømmet ! Hotellet er ikke opdateret, og det mindede mig om mine forældres ture i 60'erne og 70'erne. Værelserne er ikke noget at råbe hurra for, wifi findes kun i offentlige områder. Men hold da op, hvor jeg sov godt i de senge, og at vågne med den smukkeste solopgang i værelset, var en skøn måde at starte dagen på. Udsigten er gudesmuk. Maden er rigelig, alt er sirligt lagt op, og der MÅ være noget alle kan lide. Tjenerne er de mest søde og imødekommende mennesker. De vil gerne snakke og arbejder hårdt for at alle skal føle sig godt tilpas. Vi fik også god hjælp fra receptionen. Det eneste minus er poolområdet. Det er for lille til et så stort hotel, og jeg synes det er en uskik, som hotellet burde sætte en stopper for, når folk 'reserverer' solstole med et håndklæde timer inden de selv dukker op. Stranden var fin, og solstole der kostede euro 8 - for 2 stole. Ikke dyrt. Fine spisesteder på og i nærheden af stranden. Alt i alt bedste anbefaling fra mig.

 
18-07-2017

af 264betinaw København, Danmark

Smukt og fredeligt

Hotel Esperides ligger smukt og fredeligt i en bugt på Skiathos. Værelset er minimalistisk indrettet, men har det, der skal være (bl.a. køleskab). Pool-området har ikke så mange solsenge, så der er meget stille og roligt. Hotellet ligger lige ned til en strand med småsten med masser at liggestole - dog mod betaling. Servicen er i top - maden er varieret, men ikke den store den store kulinariske oplevelse. Men generelt et dejligt sted, hvis man bare skal slappe af. PS: Massøren på hotellet er fantastisk!