Esperides

På Hotel Esperides bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den gode service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Esperides er et dejligt strandhotel med restaurant, bar og et poolområde med solstole. Solstole på stranden er mod betaling. Ved stranden er der desuden også taverner og snackbarer.

Esperides har en buffetrestaurant, hvor du spiser morgenmads og middag indendørs eller på terrassen med skøn udsigt over haven. Poolen serverer drikkevarer, snacks samt lettere frokostretter.

Tennisbane mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Deponering i receptionen mod betaling. Ca. 100 m til mindre centrum og nærmeste minimarked. Gode busforbindelser og bådtaxi en gang hver halve time i højsæsonen til Skiathos by (ca. 4,5 km væk). Receptionen har åben døgnet rundt. Gennemkørselstrafik. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 m fra hotellet, bagagen transporteres separat.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmad og middag)

Alle hoteller i Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel, som har en skøn udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder som alle har havudsigt og gratis wifi. Når du får lyst til et dyp i havet, ligger stranden blot en kort gåtur herfra.

Azzurro

Azzurro er et fint og familiært lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.

Suzanna

Lejlighedshotellet Suzanna har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Achladies. I lejligheden har du alt, hvad du behøver for at nyde morgenmaden hjemme. Hotellet tilbyder lejligheder i forskellig størrelser og et poolområde med en separat børnepool. På stranden Achladies er der vandsportsaktiviteter og bådtaxa til Skiathos by.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos ligger smukt med udsigt over bjergene og olivenlunde. Det er kun få minutters gang til den smukke sandstrand i Achladies. Her venter et afslappet ophold i smukke omgivelser med et dejligt poolområde.