Belvedere

  • • God beliggenhed i Achladies
  • • Nær Skiathos by
  • • Halvpension indgår

Hotel Belvedere på Skiathos ligger nogle minutter til fods fra den smukke sandstrand i Achladies. Her venter et afslappende ophold, hvor halvpension indgår.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i bungalow for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

5,8 ud af 10
Baseret på 10 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 93 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Belvedere består af flere forskellige bygninger, hvoraf elevatoren kun er i hovedbygningen. Hotellet har et åbent poolområde med børnesektion. Solstole og parasoller. Hotellets restaurant serverer morgenmad og til frokost og middag tilbydes der traditionelle retter tilberedt af lokale råvarer.

Gratis wifi på fællesområder. Deponering i receptionen. Ca. 50 meter til lokalt centrum i Achladies. Ca. 100 meter til busstoppested. Skiathos by ligger ti minutters kørsel fra hotellet, ca. 4 km derfra. Niveauforskelle på hotelområdet.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension

Alle hoteller i Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel, som har en skøn udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder som alle har havudsigt og gratis wifi. Når du får lyst til et dyp i havet, ligger stranden blot en kort gåtur herfra.

Esperides

På Hotel Esperides bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.

Suzanna

Lejlighedshotellet Suzanna har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Achladies. I lejligheden har du alt, hvad du behøver for at nyde morgenmaden hjemme. Hotellet tilbyder lejligheder i forskellig størrelser og et poolområde med en separat børnepool. På stranden Achladies er der vandsportsaktiviteter og bådtaxa til Skiathos by.