Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,6 ud af 10 baseret på 7 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,6 / 10
Rengøring
 
9,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
9,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Atmosfære og hotelvært
-

Bekræftet køb : 2021-09-20


10 ud af 10

+
Kan kun anbefale dette hotel da værterne er utrolig dejligt og søde, samt imødekommende
-
Ingen ting

Bekræftet køb : 2021-09-13


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-13


10 ud af 10

+
Alt
-

Bekræftet køb : 2021-08-30


10 ud af 10

+
Hotelpersonalet var enormt søde, og hotellet var rent, pænt og meget hyggeligt. Morgenmaden var simpelthen så frisk og lækker hver morgen, og kæmpe plus, at det blev serveret og ikke bare var buffet.
-
Ingen forbedringsforslag, alt var lige som det skulle være.

Bekræftet køb : 2021-07-26


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

77 bedømmelser
Meget godt
 
64
Godt
 
10
Middel
 
3
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

17-09-2021

af Odyssey08145796675

Det skønneste sted at holde ferie

Vi har boet 14 dage på dette dejlige hotel som ligger en rask gåtur ca. 15 min. fra havnefronten. Hotellet er meget hjemmeligt og der ydes en 5-stjernet service fra ejer Themis og hele familien. Dagen starter med lækker morgenmad: frisk brød, friskbagte croissanter, hjemmelavet omelet, dagens specialitet, hjemmelavet marmelade/2 slags, Græsk yoghurt, frisk frugt, juice, samt kaffe/te. Værelserne er enkle, velfungerende og super rent. Meget hyggelig have og poolområde - stille og roligt. Themis giver gode råd til ture, restauranter og meget hjælpsom på alle måder. På dagen vi skulle hjem lavede Themis's mor et lækkert græsk måltid til os inden afgang med bussen, det gjorde afrejsen afslappet, men også meget svær efter et skønt ophold på dette hotel. Vi følte os lidt som en del af familien - tak for det :-) Vi blev altid modtaget med et smil og med interesse for, hvad vi havde oplevet. Vi kan kun anbefale det skønne hotel til andre.

 
13-07-2018

af 915henriettem

Skøn ferie på dejligt hotel med skønne værter

Vi kan varmt anbefale dette hotel. Perfekt beliggenhed, tæt på byen, men ikke så tæt at man får byens larm. Bror og søster driver hotellet og det gør de med stor sans for detaljer, hygge og nærvær. Faciliteterne er enkle, velholdte og skaber perfekte rammer for en dejlig familieferie. Morgenmaden er den bedste jeg har fået i Grækenland, frisk brød, friskbagte croissanter, hjemmelavet omelet, dagens specialitet, frisk frugt og juice, samt kaffe/te. Den ene af ejerne gav os anbefalinger til en tur, da vi havde lejet bil, hvilket resulterede i en perfekt dag med store oplevelser som vi ikke selv lige havde fundet. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
03-07-2018

af 248maryannj

Pragtfuldt hotel..

Vi er netop vendt hjem efter en uge på dette dejlige hotel.. Vi har boet på mange hoteller rundt om i Grækenland, men dette overgik dem alle. Bussen satte os af inde i byen, hvor ejeren af vores hotel, smilende kom og kørte os resten af vejen. Ligeledes kørte han os tilbage igen, da vi skulle rejse hjem - han havde endda en lækker madpakke klar til os på afrejse dagen. Hotellet ligger blot 15 min. fra byen - vejen er lidt stejl, men det vænner man sig hurtigt til. Villa Marie er et lille hyggeligt hotel hvor servicen er helt i top, der er absolut intet negativt at sige om denne perle af et hotel.. Ejerne Themis og Marie, får virkelig deres gæster til at føle sig hjemme og gør alt for, at man får en god ferie. Værelserne er super hyggelige - gratis wifi og aircondition. Rengøringen er helt i top, morgenmaden er virkelig lækkert og poolområdet er bare super (dybden på poolen er 90 - 210 cm). Villa Marie får kun gode anmeldelser herfra og er bestemt et hotel man har lyst til at vende tilbage til.

 
27-06-2018

af 753susanner Brædstrup, Danmark

Her er fred og ro

Ønsker du fred og ro i hyggelige omgivelser, så skal du tage her hen. Værelserne er små men velfungerende. Der er et lille altan, vores havde udsigt til poolen og citron træerne. De bedste værelser er dem på 1 sal, for de har den bedste udsigt. Der er en lille gå tur ned til byen, hvor du kan finde mange gode spise steder. Husk at få deres hjemmelavede lemonade, den er fantastisk. Morgenmaden blev serveret ude under træerne og den består af omelet, marmelade, Nutella, brød, croissanter, frugt, kage, juice, vand og kaffe/te. Det eneste vi manglede var lidt meget variation i morgenmaden, det eneste der ændrede sig fra dag til dag, var kagen og frugten. Rengøringen var i top og servicen var perfekt. Hotellet er bestemt et vi vil vende tilbage til.

 
11-06-2018

af Liselotte W

En lille oase

Hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser. Gode senge, rent og pænt værelse. Fint poolområde og dejlige skyggesteder i haven.Ca 10 min gang til byen.Søde værter og skøn morgenmad. Vi kommer gerne igen.