2-værelses villa

Villa med soveværelse, opholdsrum og terrasse med privat pool på 24 m2. Beliggende lige ved hovedbygningen. En dobbeltseng og en dobbelt sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Espressomaskine og el-kedel. To stk. køleskab/minibar (mod ekstra betaling). To tv'er og en dvd-afspiller. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Toilet og jacuzzi/bruser. Delvis havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 2 børn.

Bungalow med privat pool

Moderne indrettede bungalower med privat pool. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med privat pool og havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Pæne og rummelige dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter

Lyse og moderne indrettede junior-suiter med sofa, tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Suiter

Lyse og moderne suiter med lyse trædetaljer. Suiterne har dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i enkeltseng. Tv med satellitkanaler og en dvd-afspiller. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.