Sivota Diamond

  • • Storslået udsigt fra hotellet
  • • Sofistikeret og elegant hotel
  • • Book værelse med privat pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Sivota Diamond Spa Resort er højt beliggende ovenfor Bella Vraka-stranden i Sivota og byder på en fantastisk udsigt over havet. Dette skønne hotel har et elegant poolområde for børn og voksne og sofistikerede, moderne værelser. Gå en tur i de smukke omgivelser ned til stranden eller til taverner ved havnen i hjertet af Sivota.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Bungalow med privat pool for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses villa for 2-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Egen terasse med udsigt over vandet Rolig beliggenhed Højt serviceniveau Utroligt rent I god stand/ vedligeholdt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Sivota Diamond ligger på en høj med udsigt over Sivota. Her findes et skønt poolområde med flere pools hvoraf en har børnesektion. Solstole og parasoller samt håndklædeservice. Pool-/snackbar med enkle retter. Der findes også en indendørs pool. Ved stranden nær Sivota er der solstole og parasoller for hotellets gæster.

På hotellet findes buffetrestauranten Efyra, som byder på retter fra det lokale og internationale køkken samt a la carte-restauranten The View, med skøn udsigt. Roomservice.

Legeplads. Engelsktalende aktiviteter i hotellets regi i højsæsonen (juli-august). Gratis fitnessrum. Gratis spa med hamam og sauna samt behandlinger mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Hotelbus på hotelområdet. Vær opmærksom på at der er mange trapper på hotelområdet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen på hovedvejen ca. 300 meter fra hotellet og gæster må gå det sidste stykke op ad bakken til hotellet, bagagen tranporteres ikke.

Alle hoteller i Sivota

Hotel Sivota - sommer 2023

Hotel Sivota ligger ud til hovedgaden i Sivota nær den hyggelige havn med restauranter og barer. På hotellet er der et poolområde og en græsk restaurant, hvor I kan sidde udendørs med udsigt til haven og poolen. Til sommer 2023 er Apollos værelser på hotellet renoverede.

Costa Smeralda

Det smukke hotel Costa Smeralda er beliggende på en skråning med havudsigt fra saltvandspoolen. Her findes en klippestrand nær hotellet og der er gåafstand til Sivotas havn med shopping og barer.

Mega Ammos

Mega Ammos er et hyggeligt familiedrevet hotel, der ligger nær en af Sivotas bedstre strande. Her er du omgivet af oliventræer og har smuk udsigt. Høj kundetilfredshed i kombination med en varm og personlig atmosfære gør, at Mega Ammos er et medlem af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Mikros Paradisos

På Mikros Paradisos i Sivota mødes du af en familiær stemning og et venligt personale. Hotellet er et lille paradis, hvor du er omgivet af en skøn have med bl.a. oliventræer. En lille sti leder dig ned til den lange Mega Ammos-strand - perfekt til dig, der ønsker at bo nær havet i rolige og smukke omgivelser.

Albatros (Sivota)

Hotel Albatros er beliggende i rolige omgivelser blandt olivenlunde i udkanten af Sivota. Her kan du slappe af ved poolen eller gå ned til en af de små strande, som ligger i nærheden. Om aftenen anbefaler vi, at du går ind til havnen i Sivota, hvor der er restauranter og barer og en fantastisk solnedgang.

Isola Verde

I hjertet af det uberørte Epirus-område i byen Sivota med sin dramatiske kyststrækning, krystalklare badevand, bjergbyer og en lang historie ligger vores første Apollo Mondo Boutique-hotel. Isola Verde er et hotel med høj komfort, design og oplevelser. Naturen er storslået med smukke og frodige udsigter.

Villa Marie

Villa Marie er et hyggeligt, familieejet hotel beliggende i frodige omgivelser med en familiær stemning. Her kan du starte dagen i morgenmadsrestauranten og afslutte dagen med en drink om aftenen i baren. Vil du opleve hyggelige Sivota, så ligger havnen blot i gåafstand fra hotellet.

Villa Heivi

Villa Heivi er et lille lejlighedshotel for jer, som gerne vil opleve ferien med ægte græsk stemning og ikke har behov for et stort udvalg af faciliteter. Nyd en smuk udsigt over havet og det omkringliggende naturområde.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland. Hotellet er perfekt for dig, der vil kombinere en afslappende ferie i naturskønne og uberørte omgivelser med et bredt udbud af sport og træning. Her kan du cykle i bjergene, spille padeltennis eller tennis eller besøge fitnessrummet, der er udstyret efter olympisk standard. Der er også mulighed for at padle i kajak, vade til Bella Vraka-stranden eller opleve grotter fra dit stand-up paddleboard eller en båd. Desuden er der hver dag adgang til hotellets forskellige træningshold og yoga.

Lango Luxury Living

Lango Luxury Living er et komfortabelt og dejligt hotel ikke langt fra centrum af Sivota. Her bor du i dobbeltværelser med pooladgang eller familie-værelser og har gåafstand til Zeri Beach for en svømmetur.