Bedømmelse af Mikros Paradisos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 164 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Hotellet lå helt ud til havet og havde en fantastisk udsigt og lækker pool og ligge stole
-
Apollo oplyser IKKE på deres hjemmeside at deres værelser IKKE ligger på området hvor pool, restaurant og udsigt til havet er, men på et område ca 50 meter op af vejen. Apollos værelses beskrivelse/billeder passer IKKE til de værelser som apollo har rådighed over på hotellet.

Bekræftet køb : 2020-07-27


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-21


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Bedre rengøring af badeværelse. Ingen mulighed for at tørre håndklæderne, da de ikke blev tørre på den udendørs tørrestativ. Ikke så lækkert at stå op til morgenbad og et vådt håndklæde.

Bekræftet køb : 2019-10-14


9 ud af 10

+
Maden
-
Lidt mere underholdning om aftenen manglede vi musik I baren.

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
Roen!!!!! udsigten, beliggenheden og havet lige i nærheden.
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


9 ud af 10

+
De søde folk som arbejder der. Det lille hotel med fred og ro. Haven og udsigten direkte til havet.
-
En kogekande på værelset til the/kaffe ville være virkelig skønt. To lagner på værelset. I stedet for et stort.

Bekræftet køb : 2019-10-14


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
God beliggenhed lige ud til vandet, stille område med gode slap-a terrasser med masser af gode liggestole. Venligt og servicemindet personale, god og afvekslende halvpensions- buffetmad hver dag, et hotel som vi gerne besøger igen.
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

74 bedømmelser
Meget godt
 
45
Godt
 
21
Middel
 
5
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

16-10-2020

Indlæg af Charlotte196 Brabrand, Danmark

Hyggeligt hotel med skøn beliggenhed

Hotellet er rigtig dejligt med en skøn beliggenhed lige ved vandet. Man kan bade via trapper i det klareste vand. Der ligger en dejlig strand 150 meter fra hotellet. Hotellet har en super hyggelig have og en dejlig pool. Der er mange solvogne og parasoller, med skøn udsigt over havet. Vi boede i en nyere dobbeltværelse som var rigtig dejlig. Maden var rigtig god og personalet var meget søde og servicemindede. Specielt Anna og Dimetri sørgede for at gæsterne havde en skøn uge.

 
26-09-2020

Indlæg af bsandersen

Et lille paradis

Netop hjemkommet efter en helt fantastisk uge på Mikros Paradisos, Sivota. Hotellet er som navnet antyder “et lille paradis”, super beliggenhed og skøn fredfyldt atmosfære. Her er stille og roligt og vi nød hver morgen inden morgenmaden at tage en morgendukkert fra hotellets badebro ud i det krystalklare vand ved hotellets klippestrand. Foretrækker man sand/småsten går man blot 50 meter til venstre af en sti og man har en flot strand med restauranter og hvor der udlejes kano/kajak, SUP o.s.v. Der var altid nok liggestole til alle. Ingen musik i poolområdet. Vi var meget tilfredse med maden, som var fra buffet både morgen og aften. Et passende udvalg svarende til hotellets stjerner. Pga. Corona serverede hotelpersonalet med visir/mundbind din mad fra buffet. Man gik simpelthen rundt få af gangen og pegede /fortalte hvad man ønskede på sin tallerken. Hotellet ligger små 2 km. fra Sivota lille hyggelige centrum og nærmeste supermarked. Vi havde lejet cykler for en uge ( lejet nede i byen)og dem brugte vi som transportmiddel til og fra byen og forskellige strande. Vi cyklede også længere ture for at se området. Vi lejede også en båd en hel dag fra 10 til 18 (80 euro) plus ca. 15 i brændstof og det var simpelthen den mest fantastiske dag, da Sivota er spækket med bugte og strande med krystalklart vand, laguner, grotter osv. Vi boede i hotellets nyere bygninger, som ligger lidt op af den lille vej ned til hotelområdet og det var helt fint. Kun ca. 50 m. fra hotellets indgang og disse lejligheder ligger i en stor frodig have.Nogle gæster blev dog lidt overrasket over at disse lejligheder ikke lå direkte på hotellets område, men mest fordi rejseselskaberne ikke har gjort opmærksom på det. Men lejlighederne er super fine og af nyere dato. I forhold til rengøring, så skulle vi bare selv sige til hvornår og hvor ofte vi ønskede det, En super fin ordning, da det nogle dage var nok bare at få skiftet håndklæder. Vi kommer helt sikkert igen.

 
29-07-2020

Indlæg af ElseKj

Fantastisk beliggenhed og et sandt paradis

Mikros Paradisos er intet mindre end en udsøgt perle. Beliggenheden fås ikke bedre - udsigt lige ud til en smuk bugt. Egen trappe direkte ud i havet og 50 m fra dejlig strand med gratis liggestole og små restauranter. Superflotte, store og nyrenoverede værelser beliggende omkring en olivenlund og have med smukke blomster. Højt serviceniveau og meget velholdt og rent overalt. Poolen var også ren og indbydende, og der var masser af solsenge, som ingen reserverede ved at lægge håndklæder om morgenen - utrolig dejligt! Fin morgenmad med alt, hvad man kan ønske sig. På grund af corona var aftensmaden tallerkenservering med valgfrie for- og hovedretter, som alle var meget velsmagende. Det var skønt og langt bedre end buffet. Selve Sivota-områdedet er utrolig smukt og hyggeligt og kan på det varmeste anbefales. Sejlture til de små øer i bugten er et must. Her er vandet azurblåt, så det er let at forstå, området kaldes Det græske Caribien. Det kan anbefales at leje bil fra lufthavnen i Preveza, så man er uafhængig og let kan nå flere seværdigheder lidt længere væk, fx Acheron floden, Perama grotten og Ioannina Island. Vi kommer meget gerne igen.

 
23-07-2020

Indlæg af carmenpG7118KO Gedved, Danmark

En lille paradis

Mikros Paradisos er en lille familie hotel hvor ejerne og personale gør alt hvad de kan for at gøre os glade. Super flot placering. Der er en strand 50m fra hotellet og en lille badebro direkte fra hotellet. Fra restauranten og solsengene er der et fantastik udsigt til havet. Der er oliventræ og blomster over alt omkring hotellet. Hotellet er simpelthen et lille paradis. Maden er hjemmelavet og smager skønt, den er lavet med gode og friske råvarer. Pga corona, vi kan vælge mellem 2 forretter og 2-3 hovedretter til aftensmad. Jeg foretrækker at spise på den måde, da der er ikke så meget mad spild og det er bedre kvalitet, i stedet for en stor buffet med pommefritter og pizza, osv. Her får du god græsk mad. Poolen er varm og der er god plads. I Syvota kan man leje en båd og sejle til de 3 øer der er i område. Det kan varmt anbefales! Det er ligesom Caribien, så flot! Jeg vil gerne komme tilbage igen 😊

 
27-01-2020

Indlæg af 692jakobb Ebeltoft, Danmark

Dejligt hotel og super beliggenhed

Supert Hotel, rolige omgivelser og tæt på byen. Vi gav 5 euro i taxa hver vej. Dejlig aftensmad. Lidt dyrt, hvis man skulle spise frokost på hotellet, vi fandt en lille græsk grillcafe inde i sivota, der lavede den lækreste grill mad til små penge. Jakob, ebeltoft DK.