Mega Ammos

apollo mondo local

  • • Nær stranden
  • • Naturskønne omgivelser
  • • Apollo Mondo Local-hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Mega Ammos er et hyggeligt familiedrevet hotel, der ligger nær en af Sivotas bedstre strande. Her er du omgivet af oliventræer og har smuk udsigt. Høj kundetilfredshed i kombination med en varm og personlig atmosfære gør, at Mega Ammos er et medlem af vores Apollo Mondo Local-hoteller.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rolig hyggelig atmosfære
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 93 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Mega Ammos består af en mindre hovedbygning samt flere bungalower beliggende på en skråning ned mod kysten i Sivota.

Forfriskende dyp i både pool og hav
Hotellet har et poolområde med en pool og en børnepool. Solsenge og parasoller. Pool- og strandhåndklæder er indgår, hvis man bor i suiterne, ellers mod betaling. Mega Ammos-stranden nær hotellet er sand- og klippefyldt, og det krystalklare vand bliver hurtigt dybt. Solstole og parasoller kan lejes.

Mad og drikke
Hotellet har en poolbar og en restaurant med traditionelle græske retter. Du kan gå ad en lille hyggelig gangsti ned til tavernen, som ligger på stranden - tilhører ikke hotellet.

Træning og velvære
Mindre fitnessrum der gratis kan benyttes. Du kan også leje cykler, så du kan komme ned til stranden eller udforske stedet på egen hånd.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Lille legeplads. Gennemkørselstrafik. Lyd fra hovedgaden kan virke forstyrrende i visse værelser. Niveauforskelle på hotelområdet.

Oplev omgivelserne
Du kan gå til Sivota på ca. 30 minutter. Det der tidligere var en lille fiskerby er i dag blevet til en eksklusiv ferieby. Yachter og sejlbåde ligger side om side i havnen, der er flere lækre restauranter at vælge mellem.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Morgenmaden serveres fra kl. 08.00-10.00 og middagen er en fast menu, der serveres fra kl. 18.00-22.30.

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Sivota

Hotel Sivota

Hotel Sivota ligger ud til hovedgaden i Sivota nær den hyggelige havn med restauranter og barer. På hotellet er der et poolområde og en græsk restaurant, hvor I kan sidde udendørs med udsigt til haven og poolen. Sommeren 2023 er Apollos værelser på hotellet blevet renoveret.

Albatros (Sivota)

Hotel Albatros er beliggende i rolige omgivelser blandt olivenlunde i udkanten af Sivota. Her kan du slappe af ved poolen eller gå ned til en af de små strande, som ligger i nærheden. Om aftenen anbefaler vi, at du går ind til havnen i Sivota, hvor der er restauranter og barer og en fantastisk solnedgang.

Isola Verde

I hjertet af det uberørte Epirus-område i byen Sivota med sin dramatiske kyststrækning, krystalklare badevand, bjergbyer og en lang historie ligger vores første Apollo Mondo Boutique-hotel. Isola Verde er et hotel med høj komfort, design og oplevelser. Naturen er storslået med smukke og frodige udsigter. Alle Sivotas bugter kan prale af at have noget af Grækenlands bedste badevand.

Villa Marie

På Villa Marie starter du dagen med en god morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen for siden at afslutte aftenen i hotelbaren. Hotellet er charmerende og værdsat for sit imødekommende personale og den unikke atmosfære. Vil du opleve hyggelige Sivota, så ligger havnen i gåafstand fra hotellet.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland. Hotellet er perfekt for dig, der vil kombinere en afslappende ferie i naturskønne og uberørte omgivelser med et bredt udbud af sport og træning. Her kan du cykle i bjergene, spille padel eller tennis eller besøge fitnessrummet, der er udstyret efter olympisk standard. Der er også mulighed for at padle i kajak, vade til Bella Vraka-stranden eller opleve grotter fra dit stand-up paddleboard eller en båd. Desuden er der hver dag adgang til hotellets forskellige træningshold og yoga.

Lango Luxury Living

Lango Luxury Living er et komfortabelt og dejligt hotel ikke langt fra centrum af Sivota. Her bor du i dobbeltværelser med pooladgang eller familie-værelser og har gåafstand til Zeri Beach for en svømmetur.

Villa Heivi

Villa Heivi er et lille lejlighedshotel for jer, som gerne vil opleve ferien med ægte græsk stemning og ikke har behov for et stort udvalg af faciliteter. Nyd en smuk udsigt over havet og det omkringliggende naturområde.

Mourtemeno

Mourtemeno er et hotel, hvor du bor i fine værelser i udkanten af Sivota. Svøm i hotellets pool eller tag en taxabåd til en af Sivotas mange badebugter.

Ephyra

Midt i det græske landskab blandt oliventræer og cypresser ligger hotel Ephyra i udkanten af Sivota. Her bor du i fine dobbeltværelser og om dagen kan du slappe af og bade i poolen eller gå en tur ned til en af Sivotas fineste strande - Mega Ammos.

Mikros Paradisos

Mikros Paradisos i Sivota er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller med en dejlig og populær familieatmosfære og venligt personale. Og selvfølgelig er det et lille paradis! Havens hibiscus- og oliventræer omfavner dig og indgyder fred, mens du nyder din ferie ved poolen. Og for at komme til en af områdets bedste strande skal du blot følge stien ned til havet.

Sivota Hills Suite

Sivota Hills Suites byder på en flot udsigt over Sivota og havet, og ved poolområdet er der behagelige solstole at læne sig tilbage i. Du bor i pænt indrettede suiter og vil du have lidt ekstra ferieluksus, kan du booke en suite med en privat pool.

Harmony Apartments Sivota

Harmony Apartments Sivota er et dejligt lejlighedshotel lige udenfor Sivota. Her bor du i fine lejligheder og hotellet er perfekt til dem, der godt kan lide at gå en aftentur ned til havnen i Sivota for at smage det lokale køkken eller spise en enkel middag på balkonen. På hotellet finder du et lille poolområde til afslapning.

Domotel Agios Nikolaos

Domotel Agios Nikolaos ligger på skråningen ned til havet og her venter fine dobbeltværelser og suiter, nogle suiter fås med privat pool for ekstra ferieluksus. Hotellet har to pools men dejlig udsigt og direkte under hotellet ligger en privat strand. I Skipper-strandbaren kan du læne dig tilbage i en behagelig solstol eller prøve stand-up paddleboarding og kano.

Filakas

Filakas blev et hotel i 2000, men restauranten åbnede i 1960 og er hotellets juvel. Her kan man nyde lækre retter som fisk og skaldyr samt moderne versioner af forskellige spaghettiretter. Hotellet ligger nede ved havet og har en storslået udsigt over Sivota, og en kort gåtur væk ligger havnen med restauranter, taverner og små butikker. Det er bare at sætte sig ved et bord og nyde livet.

Costa Smeralda

Det smukke hotel Costa Smeralda er beliggende på en skråning med havudsigt fra saltvandspoolen. Her findes en klippestrand nær hotellet og der er gåafstand til Sivotas havn med shopping, restauranter og barer.