Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
rengøringen
-
Der var intet at foretage sig i nærheden hotellet andet end at solbade, restaurant udvalget var begrænset, der var kun en butik. Mærkelig og ustabil bustransport ruten var en ud og en anden hjem. Værelset var meget lille og man delte terrasse med naboen, så ikke meget privatliv udendørs. Beskrivelsen af hotellet var overdrevet i forhold til virkeligheden.

Bekræftet køb : 2022-09-03


7 ud af 10

+
Venlig og serviceminded betjening
-

Bekræftet køb : 2022-08-20


9 ud af 10

+
Placeringen. Der er roligt (væk fra turistlarm og lufthavn). Der er en fantatsisk udsigt fra hotellet over lystbådhavnen
-

Bekræftet køb : 2022-08-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

37 bedømmelser
Meget godt
 
14
Godt
 
13
Middel
 
6
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

30-09-2022

af 369anielac Voivodeasa, Rumænien

Great place for accomodation

A very nice place to relax,with a very helpful and friendly stuff,very clean and with an awesome view to the port.Not far from the awesome and interesting beach of Vlychada.For sure is a place to return.

 
18-07-2019

af Marko M Seinajoki, Finland

Best value for Money in Santorini

Great location, sea views, superfriendly staff, nice pool area. Rooms basic but clean and functional. Take a sea view room and enjoy open views with sailing boats coming and leaving from harbour. Quiet place, highly recommen for couples and families.

 
28-07-2018

af 555michals

Great place in Vlichada!

We stayed one week at Porto Villa and it was so great! You feel like staying at your family summer house rather than in a hotel. There is pool, beach is 5 minutes walk and restaurants are next to it. View is also amazing and breakfast are great too.

 
21-08-2017

af PilarG233 Murcia, Spanien

I loved it

Quiet and cute hotel. The owners were so friendly ant the views amazing. I would love to go back to this hotel for definite if I ever go back to Santorini. The swimming pool was also fantastic. Highly recommended.

 
22-04-2016

af whitebee Wien, Østrig

nice and quiet space

We stayed there for one week at the end of August 2015. The rooms are simple but nice and most importantly with AC!!! The staff is really nice and tries to do best for the guests. The breakfast was surprisingly good especially the coffee! Two beaches in less than 5 mins walk alway. The hotel offers a pool but regarding the sea in front we never used it. The little town is very quiet and beautiful far away from tourists :-) We loved the hotel, the location and the tranquility of the town. And all together SANTORINI <3