Shopping på Santorini

Santorini har meget at byde på til shopping-entusiasten. Find tøj, sko, smykker og meget mere i de hyggelige små butikker eller find spændende håndværk i unikke butikker og gallerier.

Indretning til hjemmet hos 2 Friends

2 Friends er en hyggelig butik i Kamari på Santorini. Her kan du finde vidunderlige og forskellige former for indretning til hjemmet og personlige små ting fra hele verden. Søsterbutikker til 2 Friends finder du også i Fira og Perissa.

Hondas center

Hondas center ligger i Fira på Santorini. Det er en butik med et blandet sortiment, hvor du b.la. kan købe tøj, undertøj, parfume og tasker.

Shopping

Langs Kamaris strandpromenade på Santorini sælges alt fra smykker, sko og tøj til souvenirs og dekorationer. Hvis du vil have flere sko- og tøjbutikker, anbefaler vi, at du besøger Fira. Der er mange kunstnere, der har en butik i Oia, så hvis du leder efter et unikt kunstværk, er det det rette sted for dig.

Ammos

Ammos ligger på strandpromenaden i Kamari og er en lille butik med mærkevarer. Eksklusive sko, tøj og badetøj.

Atlantis books

Et must er at besøge den lille boghandel, der ligger på hovedgaden i Oia. Butikken ligger i kælderniveau, og her bor de ansatte også. Her møder du en oplevelse, der kun kan sammenlignes med et bibliotek, der er krydset med noget fra Hobbittens verden - og man får en fornemmelse af, at bøger er det vigtigste i verden.

Se flere rejsetips til Santorini