Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Pæne og lyse 1-værelses lejligheder. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle er fælles. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejligheder

Pæne og lyse 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret minikøkken og opholdsrum. Ekstraopredning i sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle er fælles. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Lyse og pæne dobbeltværelser med tv, køleskab og el-kedel. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle er fælles. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelser

Lyse og pæne enkeltværelser med tv, køleskab og el-kedel. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle er fælles.

Antal personer: 1 person.